2015-10-23

Teatime


Now that the evenings are getting darker and the winter is getting closer it's quite nice to sit down, relax and have some hot tea at a nice cafe,
like this PetriS Chocolate Room in Fiskars. Hope to have time to visit this cafe again soon.
 
Have a nice weekend!
 
Nyt kun illat pimenevät ja talvi lähestyy, on kiva istua hetkeksi alas, rentoutua ja maistella kuumaa teetä tunnelmallisessa kahvilassa,
kuten esimerkiksi PetriS Chocolate Roomissa, Fiskarsissa. Toivon pääseväni käymään tässä kauniissa kahvilassa taas lähiaikoina.
 
Mukavaa viikonloppua!
 
 
Sari

3 kommenttia:

naurispelto kirjoitti...

Kävimme kesällä tuolla ja täytyy sanoa, että oli ehkä parhaat juustokakut ikinä. Ja suklaat tietty oli todella hyviä myös :)

S.H - HOUSEkoti kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta. Upea kuva :)

Sari kirjoitti...

Moi Naurispelto. Tuo kahvila on niin ihanan tunnelmallinenkin, että siellä on kiva käydä aina silloin tällöin fiilistelemässä. Ja ne kakut ja suklaaherkut on kyllä ihania! Hyvää lauantai-iltaa sinulle!

Moi S.H-HOUSEkoti ja kiitos. Tuonne kahvilaan ja muutenkin Fiskarsiin kannattaa kyllä poiketa. On niin hyvät tarjottavat ja kiva, lämminhenkinen fiilis. Joulun alla tulee varmasti taas käytyä Fiskarsissa, kun siellä on kaikkea kivaa jouluista ohjelmaa jne. Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!