2015-10-28

Memories from a trip to France few years ago


Okay I admit. I have a travel fever and that is why I ended up going through these photos from our trip to France in 2012.
These photos here are mainly from our hotels neighbouring areas in Versailles.
 
No joo, pakko myöntää, että minulla on meneillään pienimuotoinen matkakuume ja sen vuoksi päädyin käymänä läpi näitä valokuvia meidän Ranskan
matkaltamme vuodelta 2012. Nämä kuvat ovat pääosin hotellimme läheisyydestä Versaillesista.We travelled to France in late October and the weather was just gorgeous.
 
Me matkustimme Ranskaan lokakuun lopulla ja sää oli aivan ihana.There is just something about France that I really like. The street culture, parks, old
buildings/architecture, people, food, wine etc. etc.
 
Ranskassa on vaan jotain sellaista, mistä pidän kaikin puolin. Katukulttuuri, puistot, vanhat
rakennukset/arkkitehtuuri, ihmiset, ruoka, viini jne jne.So here I am going through travel pages and old photos and trying to decide where to travel next.
Thinking about travelling for a weekend trip to some nice city in Europe in late November to
see all the Christmas themed decorations etc.
 
Paris also came to my mind but do you have any other suggestions?
 
--
 
Eli tässä sitä ollaan ja plaraillaan erilaisia matkailusivustoja ja vanhoja kuvia ja koetan tässä pähkäillä,
että mihin sitä voisi lähteä pienelle viikonloppumatkalle johonkin kivaan eurooppalaiseen kaupunkiin marraskuun lopulla.
Toiveissa olisi nähdä vähän joulumeininkiä jne. ja Pariisikin kieltämättä jo käväisi mielessä.
 
Onko kellään mitään ehdotuksia tai vinkkejä jakaa?
 
Mukavaa loppuviikkoa toivotellen,
 
Sari
 

4 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia! Kyllä minulla on se Ranska nyt eniten mielessä, juuri 3 viikkoa sitten tulimme sieltä. Tuo puiden reunustama kuja on juuri sitä mitä näin Normandiassa. Ihana maa, en koskaan ehdi nähdä kaikkia upeita paikkoja.
Joulumatkasta haaveilen joko jonnekin Saksaan, Prahaan tai Tukholmaan. Tai sitten uusinta parin vuoden takaiseen Tallinnaan.

Sari kirjoitti...

Kiitos Eeviregina, hiukan sama juttu täällä, että hiukan se tuo Ranska taas kiehtoi, vaikka olen myös paljon kuullut puhuttavan, miten upeasti monet saksalaiskaupungit koristuvat jouluun. Prahakin voisi olla upea joulun alla. Mies mainitsi myös Wienin ja googlettelin jo sitäkin eilen illalla ;-)

Vaikeaa tämä päätöksenteko, kun Euroopassa on niin kauniita ja kiinnostavia kaupunkeja :-) Tallinnan joulukin on kyllä kaunis. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

We have loved Stasbourg, France, and Salzburg, Austria in early December. Beautiful decorations and Christmas markets that are fun to explore. Paris would be pretty special, though, so a visit there would be wonderful!

Linda

Anonyymi kirjoitti...

That is supposed to be Strasbourg, France! ;-)

Linda