2015-08-18

One day in Hanko


 
It was one sunny day in July when we jumped into a car and headed to Hanko with a friend and our daughter Nea.
 
Se oli yhtenä aurinkoisena heinäkuun päivänä, kun hyppäsimme autoon ja lähdimme Hankoon ystävän ja tyttäreni Nean kanssa.
 


First we wanted to have some lunch and went to Origo restaurant. I decided to go with salmon soup and boy it was tasty!
 
Ensin teki mieli vähän lounasta ja menimme Origoon. Minä valitsin omaksi lounasannoksekseni lohikeiton ja se oli kyllä todella maukasta!


My friend had a summer salad and just look how beautiful it looks!
 
Ystäväni otti kesäsalaattia ja niin oli kaunis annos!


We did some shopping and spend couple of hours in the city but then at the end of the day we went to Neljän tuulen tupa restaurant.
 
Kiertelimme kaupungilla ja siinä ohessa hiukan shoppailimmekin (parit kivat tärpit voit kurkata Kotiliesi blogista), mutta sitten päätimme pistäytyä vielä Neljän tuulen tupa-ravintolassa.


It was such a nice day - a bit chilly perhaps but it didn't really matter. Our daughter still has a cast on her hand here. She had an accident at soccer camp and broke her wrist. But the cast is now gone (thank God!) and she is doing fine and loving to be able to play soccer again soon.
 
Oli kyllä niin kaunis päivä - ehkä vähän viileähkö keli, mutta se ei haitannut. Meidän neidilläkin on tässä vielä kipsi kädessä. Hän oli jalisleirillä ja mursi siellä sitten pelitilanteessa ranteensa. Mutta nyt on kipsi poissa (onneksi!) ja hän voi jo ihan hyvin ja käsikin jo toipuu kovaa kyytiä. Nekulle tärkeintä on kuitenkin selvästi se, että pääsee taas kohta pelaamaan jalista.


Oh I wish the weather would stay like this for many many weeks here in Finland.
We will surely have enough cold and winter during the following months.
 
Voi kun sää pysyisikin vielä näin kesäisenä monen monen viikon ajan täällä Suomessa.
Kyllä sitä talvea ja kylmää sitten taas riittää ihan tarpeeksi asti.


Perhaps not any more one day trips to Hanko this summer or fall, but next summer we will surely go there again.
 
Ehkei enää tänä kesänä tai syksynä tule lähdettyä päiväretkelle Hankoon, mutta ensi kesänä sitten taas mennään tukka putkella.

 

Ei kommentteja: