2014-10-10

Our family room


Our family room looks like this at this moment. Lot of white, gray and black. But now I have already started to think about changing curtains and the rug for winter season.

Meidän olohune näyttää tällä hetkellä tällaiselta. Paljon valkoista, harmaata ja mustaa. Mutta nyt olen jo ruvennut miettimään verhojen ja olkkarin maton vaihtoa talveksi.I think I have mentioned this before but those file cabinets are from a Vares movie that I bought from Huutonet couple of years ago. I think they are so nice!

Olen tainnut mainita ennenkin, että nuo olohuoneen arkistokaapit ovat Vares-elokuvasta ja olen ostanut ne pari vuotta sitten Huutonetistä. Minusta ne on yhdet parhaista huonekaluista meidän olohuoneessa!


On top of those file cabinets I have some decorational items and things that are special to me. Like our daughters picture, couple of old cameras and an old telephone.

Kaappien päällä on koristeita ja tärkeitä juttuja, kuten kuva tyttärestämme, muutama vanha kamera ja vanha puhelin.


On our family room table I have various decorational items depending on my mood. Right now I like an old deer skull and horns that are finds from flea markets as well as those old shoe molds (or whatever they're called).

Meidän olkkarin pöydällä on aina vähän vaihteleva setti koriste-esineitä omasta fiiliksestä riippuen. Tällä hetkellä pidän peuran kallosta ja sarvista, jotka olen löytänyt kirppareilta, niin kuin myös nuo vanhat suutarin lestit.


And my favorite flowers still fresh from our garden - hydrangeas which changed from pink to green during late summer and I find them to be so pretty like that! And I made candle holders from those old wooden shoe molds... :-)

Have a nice weekend you all! More about our family room in Kotiliesi blog .

Ja lempikukkani pihaltamme - hortensiat, joista yhden kukinnot muuttuivat syksyn aikan vihreiksi ja ovat minusta tosi kauniita! Niin ja noista kenkälesteistä tein kynttilänjalat... :-)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Lisää olkkarijuttuja voit kurkata myös Kotiliesi blogista .

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kunnon sekametelisoppa

Sari kirjoitti...

No se voi kyllä olla sitäkin...;-)

suosikkimakuja - blogin Marie kirjoitti...

Katseeni kiinnittyi samantien tuossa ensimmäisessä kuvassa noihin harmaisiin arkistokaappeihin. Aivan ihanat. Ja vitsit miten paljon ihania esineitä ja asioita teidän olohuoneesta löytyy muutenkin.

Miru kirjoitti...

Kaunista! Ihania esineitä :)

Sari kirjoitti...

Nuo kaapit on kyllä minunkin mieleeni :-) Meidän olkkari on sekoitus sitä ja tätä, kirppislöytöjä yms. Mukavaa viikonloppua sinulle!

Kiitos Miru ja hyvää viikonloppua :-)

Jonna H. kirjoitti...

Mielettömän kaunista, paljon tavaraa, mutta kaikki omilla kohdillaan. <3

Sari kirjoitti...

Kiitos Jonna. Täytyy myöntää, että onhan tuota tavaraa vuosien saatossa kotiimme kertynyt, mutta jokaisella on oma paikkansa ja tarinansa. Ja jos joku esine alkaa jossain kohti kyllästyttämään, niin se lähtee kiertoon kirpparille ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Have missed your posts, Sari. Love the look of your family room, but somehow I think you might change it to a cozier look for winter. I like how you have used the shoe lasts to hold candles. I have one in our guest room. I look forward to seeing how you change things for winter.
Linda xx

Sari kirjoitti...

It's nice to hear that you've missed my posts Linda. I am planning to change the color scheme of our family room a bit for the winter and will reveal the new look here when it's done ;-)

Have a nice weekend and see you here soon!

Anne-Marie kirjoitti...

Niin kaunista!
Ihana kun jokaisella esineellä on tarinansa <3

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie. Juu-u, tässä talossa riittää tavaraa ja tarinoita joka lähtöön... ;-) Tosi paljon on huonekaluja yms., joita ollaan tuotu mukanamme Yhdysvalloista, niin kuin olohuoneen sohvat, sohvapöytä, sivupöytä ja myöskin mm. erinäisiä isoja kaappeja, jotka tuntuvat melko jytkyn kokoisilta tällaiseen suomalaistyyliin rakennetussa talossa, mutta ovat niin kotoisia itselle, että saavat olla ja pysyä tässä kodissa.

Ja eipähän ole tarvinnut juurikaan ostaa uusia huonekaluja vuosiin :-)

Tarja kirjoitti...

Ihanan kodikasta! Ja tuo sohvapöytä on juuri sellainen mitä olen etsinyt... Mistä olet sen löytänyt, jos saan udella :).

Sari kirjoitti...

Kiitos Tarja :-) Olohuoneen pöytä on ostettu joskus Yhdysvalloista ns. garage salesta ja se oli ostettaessa vaaleanruskea ja pöytäpinta tosi kulunut. Muttei se toisaalta maksanutkaan kuin 5 taalaa, joten vähän jäi sit rahaa hiontapaperiin ja maaliinkin... ;-)

Mutta kyllä tuollaisia samantapaisia pöytiä löytyy varmasti täältäkin jostai sisustusliikkeistä uskoisin.