2014-09-23

Daisies


Now that the weather is rainy and it starts to feel more like autumn it's always nice to go back to summer with some summer photos. My favorite summer time wildflowers are daisies.

Nyt kun sää on sateinen ja alkaa jo tuntumaan aika syksyiseltä on kiva palata kesään käymällä läpi kesäkuvia. Minun lempikesäkukkiani ovat päivänkakkarat.


He loves me, he loves me not, he loves me...

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa...Daisies are so pretty and delicate - a little bit like summer here in Finland.
 
But there are many beautiful things happening during fall season as well. Like all the lingonberries, cranberries and wild mushrooms in the forest waiting to be picked or the fall foliage which makes the trees look so beautiful. 
 
I never would've thought I'd say this but even though I already miss summer I feel like I have started to enjoy autumn as well :-)
 
 
Päivänkakkarat ovat niin kauniita ja hauraita - vähän niin kuin kesäkin täällä Suomessa.
 
Mutta on syksyssäkin paljon kaunista. Niin kuin puolukat, karpalot ja sienet metsässä odottamassa poimijaansa tai ruska, joka saa puut näyttämään niin kauniilta.
 
En olisi uskonut sanovani tätä, mutta vaikka kaipaankin jo kesää, niin silti minusta tuntuu, että olen alkanut pitämään myös syksystä :-)
 
 
t. Sari
 

4 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Jotenkin niin viattomia. Nuorempana en tykännyt yhtään, mutta vanhemmiten on mieli muuttunut. ;)

Sari kirjoitti...

Niin ne kyllä on. Ja sama juttu mulla, ei kuuluneet nämä eikä monet muutkaan kukat nuorempana suosikkeihin, vaan niin sitä on oppinut kait näin vanhemmiten huomaamaan kauneutta ihan tällaisissa yksinkertaisissakin asioissa, niin kuin nämä päivänkakkarat... :-)

Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Istutin viime viikolla lipputangon läheisyyteen päivänkakkaroita ja lemmikkejä. Molemmista tuli vasta tänä kesänä suosikkejani. Ovat jotenkin niin perussuomalaisia kukkia.

Sulla on aivan upeita kuvia täällä...

Mukavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Satu. Päivänkakkarat ovat niin kesäisiä kukkia ja lemmikeistä olen minäkin alkanut viime vuosina pitämään ja istuttanut niitä mm. etupihan pieneen kukkapenkkiin.

Ja kiitos, kuvaaminen taitaa olla jo osa minua, en oikein osaa mennä minnekään ilman kameraani... :-)

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa myös sinulle!