2014-08-06

Striped Quid Novi cutlery and Riedel glassware


My husband started a new job yesterday and I thought that it would be nice to suprise him with a dinner outside in our garden. I used my favorite cutlery from Decanter - these are from Quid Novi collection and add a nice touch to the table setting.

Ice water and red wine was served from Riedel glassware - also available at Decanter.

Mieheni aloitti eilen työt uudessa työpaikassa ja ajattelin, että olisi kiva yllättää hänet illallisella ulkona puutarhassamme (jos tuota auringon polttamaa pihaa nyt voi puutarhaksi edes kutsua). Käytin kattauksessa lemppariruokailuvälineitäni Decanterilta - nämä ovat Quid Novi sarjaa ja tuovat oman lisänsä kattaukseen.

Jäävesi ja punaviini tarjoiltiin Riedelin laseista - ne ovat myös saatavilla Decanterista.


I made some angel hair spaghetti with tomato and ground beef sauce and used some fresh basil, onion, garlic and also some tomatoes from our own garden.

Tein angel hair spagettia tomaatti-jauhelihakastikkeella ja käytin kastikkeessa myös tuoretta basilikaa, sipulia ja valkosipulia sekä tomaatteja omasta puutarhasta.


And on top of the pasta I sprinkled some shredded Parmigiano Reggiano. This Kuchenprofi shredder is probably the best I have ever used. Since I got it from Decanter store I've thrown away all the old shredders. This is so handy and is easy to take with you when heading to summer cottage or a picnic. And it has three differend shredding options.
 
Super good buy for any kitchen!

Ja pastan päälle ripotin hiukan raastettua Parmigiano Reggianoa. Tämä Kuchenprofin raastin on muuten paras raastin, jota olen koskaan käyttänyt. Se on Decanter liikkeestä ja olen kyllä tämän saatuani heittänyt pois kaikki vanhat raastimet. Tämä on todella kätevä, ei vie liiaksi tilaa ja sen voi ottaa vaikka mökillekin matkaan mukaan. Ja pienestä koostaan huolimatta siinä on kolme eri raastinvaihtoehtoa.
 
Ihan superhyvä hankinta kotikeittiöön!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I LOVE your silverware. Perfect for a summer table setting. Looks like a very nice surprise for your husband.

Linda xx

Sari kirjoitti...

Oh thanks Linda. It was a nice suprise for him and the weather was perfect to dine outside :-) Have a nice day!