2014-06-12

In the garden

Hello! Whow it has been quite a while since I've been blogging here in my personal blog. This spring and early summer has been kinda busy with new interesting things happening in my personal life since I started my own company earlier this spring. I have been lucky enough to do some interesting photoshoots, last week I held a three day art camp for kids and last weekend I participated in an interesting photography and styling workshop etc. etc. And then of course our daughter is keeping us busy now that she is on a summer break from school and wants to do all sorts of things.

And next week is already midsummer and we will be having a party that I promised to help with organizing. But it will be all fun to organize a party and we actually had a nice little garden party at our home earlier this week that I try and post about soon.

Hei vaan! Huh kun onkin kulunut aikaa siitä kun viimeksi bloggailin täällä omassa blogissani. Tämä kevät ja alkava kesä on ollut aika kiireinen, kun uusia kiinnostavia asioita tapahtuu omassa henkilökohtaisessa elämässäni aloittaessani yritystoiminnan aiemmin keväällä. Siihen liittyen olen ollut niin onnekas, että olen saanut tehdä jonkun verran kuvauskeikkaa, viime viikolla pidin kolmepäiväisen taideleirin lapsille ja viikonloppuna osallistuin kiinnostavaan stailaus- ja kuvaus workshopiin jne. jne. Ja tietty meidän tytärkin pitää meidät kiireisenä ollessaan koulusta kesälomalla ja halutessaan touhuilla kaikenlaista.

Ja ensi viikolla olisi sitten jo juhannuskin ja siihen liittyen meillä on sukujuhlat, joiden järjestämiseen lupauduin osallistumaan. Mutta ihan kivahan se on juhlia järkätä ja meillä oli alkuviikostakin kivat synttärijuhlat, joista koetan ennättää ihan tässä lähipäivinä myös postailla.


But then to our own garden. Since we had a nice garden party earlier this week we put our terrace furniture outside and thought that hey this is going to be their new place now.

Mutta sitten meidän puutarhaan. Meillä kun oli alkuviikosta pienet puutarhajuhlat, niin päätimme tuolloin siirtää puutarhakalusteet ulos ja nyt hoksasimme, että sinne saavat jäädäkin.


And we had some left overs from the party that we enjoyed outside. That tray and that little lantern are my newest finds and more about those and more about garden theme in my Kotiliesi blog.

Hope you all have a nice week! And hope to see you soon here again! I try to post here more regularly...

Ja meillähän oli vähän pieniä herkkuja jäljella alkuviikon juhlista, joita nautimme sitten illan hämyssä ulkona. Tuo tarjotin ja pieni lyhty ovat uusia hankintoja ja niistä sekä yleensäkin puutarhajutskuista lisää Kotiliesi blogissa.

Oikein mukavaa viikkoa kaikille! Ja toivottavasti nähdään täällä taas pian! Mä nyt yritän postailla tänne hiukan säännöllisemmin...

 

9 kommenttia:

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Kauniin tunnelmallista. Ja siellä tosiaan on ollut kaikkea jännää tekeillä ja tulossakin. Juhlat on aina kivoja.

jori kirjoitti...

Kuulostaa tuo kevääsi niin hurmaavalta. Onnea yrittäjyyden johdosta =) Se jos mikä on palkitsevaa. Jälleen niin hurmaavia kuvia ja nuo puutarhakalusteesi näyttää hienoilta =)

Anonyymi kirjoitti...

I was happy to find a new post from you this morning. I have missed you!

Your garden and the garden party looks delightful.

When we had children at home and in school, this time of year was very busy! Now our school-teacher daughter is out of school for the summer and is relishing the thought of summer with our grandson before he starts kindergarten at her school in the fall.

Enjoy this happy time of year and good luck with your business.

Linda

Sari kirjoitti...

Kiitos Saga. Kaikenlaista on juu meneillään ja hyvä niin. Ja ihan samaa mieltä olen kanssasi siitä, että juhlia on aina kiva järjestää ja olla mukana laittamassa :-)

Kiitos Jori. Hiukan on vieläkin pää pyörällä kaiken uuden johdosta, jo ihan tuo perusyrittäjyyteen liittyvä paperisota yms. vähän pyörryttää, mutta onneksi sitä varten on kirjanpitäjä :-) Mutta tässä kyllä näkee oman työnsä jäljen ja aika näyttää sitten, miten tämä tästä pidemmän päälle lähtee, valokuvausala on kyllä aika kivinen tie, mutta sitkeästi yritän päästä tällä saralla eteenpäin minäkin pieni tallustaja.

Ja kiitos, kiva on pihaa laittaa, vaikkei tämä meidän piha ole mitään verrattuna sinun puutarhaasi :-)

Nice to see you here Linda! Summer is busy both for parents and kids. Our daughter has really enjoyed her time off from school and has had so much fun with her friends. Week from now she is heading for a summer camp with her best friends.

I think it is a good idea for your daughter to enjoy this summer with her son before he starts kindergarten.

We will also enjoy this summer even though for me it's also a lot of work but that's only a good thing!

Have fun and hope to see you here again soon!

Anne kirjoitti...

Onnea kaikkeen uuteen!Mahtava juttu,että voi tehdä sellaisia asioita joista pitää.Ja ihan työkseen..Kauniilta näyttää puutarhassa,mukavaa juhannusviikkoa!

Minna kirjoitti...

Hei, ihania inspiroivia kuvia täällä blogissasi! Ja paljon onnea ja menestystä uudelle yrityksellesi!

Sari kirjoitti...

Hei Anne. Ja kiitos, onnea kyllä tarvitaan, kun rupesin yrittäjäksi alalle, joka taitaa kokea tällä hetkellä pientä ylikuumenemista ja valokuvaaminen sekin helpottuu koko ajan uusien kameroiden ja tekniikoiden myötä. Mutta kiinnostus on kova ja toivon kyllä kovasti, että ala elättää minut edes jossain määrin. Tie tähän, että aloitin yrittäjyyden on ollut pitkä ja väliin kivinenkin, välillä on itsellä meinannut uskokin loppua kesken, että arvaanko sittenkään tähän ryhtyä. Mutta tässä ollaan ja nyt sitten peukutan itseäni, että kaikki menee putkeen nyt ja tulevaisuudessa. Eli kiitos tosi paljon kannustuksesta, olen iloinen kaikesta tsempityksestä tähän liittyen :-)

Puutarha kukoistaa nyt kyllä komeasti, vaikkakin esimerkiksi lumipalloheisi alkaa jo varistamaan kukkasiaan ja etupiha on kuin lumisateen jäljiltä, kun valkoisia kukintoja on kaikkialla. Pionit sen sijaan alkavat kohta kukkimaan ja niiden kukintaa odotankin jo innolla. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Hei Minna ja kiva kun piipahdit blogissani. Ja oikein paljon kiitoksia myös onnen toivotuksista ja tsempityksistä yritystoimintaani ajatellen. Onnea ja menestystä toivon minäkin, aika sitten näyttää riittääkö tämä elämiseen vai pitääkö rinnalle keksiä jotain muutakin. Mutta tällä hetkellä into on kova ja ajatus lentää ja uusia ideoita myös, joten siinä mielessä ihan iloisilla mielin täällä mennään, vaikka kaikki onkin aika alussa :-)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja ehkä nähdään täällä taas!

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihania nuo kuppikakut :)

Sari kirjoitti...

Oi kiitos SH-HOUSEkoti :-)