2014-02-06

PillowsI don't know about you but I really like decorative pillows.
More about pillows at Kotiliesi blog where I also share some DIY ideas conserning pillow cases. Go check them out!

En tiedä sinusta, mutta itse tykkään tosi paljon koristetyynyistä.
Lisää tyynyistä Kotiliesi blogissa, jossa jaan myös muutaman tyynynpäällisiin liittyvän DIY idean. Käy kurkkaamassa!
 

9 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Hei,
Olimme päässeet mainintana uuteen Kotiliesi lehteen ;-)
Vähän yllätyin kun luin.. Hih!!

Sari kirjoitti...

Nyt kun mainitsit, niin piti heti tarttua lehteen. Ja kappas, siellähän meidät on mainittu. En olisi kyllä itse huomannutkaan... ;-)

Sari kirjoitti...

Nyt muuten huomasin, et kun menin kännykällä tuonne linkiyykseen, niin postauksessa näkyy ihan randomit kuvat. Jos joku on puhelimella avannut nuo Kotilieden sivut, niin kiinnostaisi kuulla, avautuuko muille tyynyaiheiset kuvat vaiko jotain ihan muuta?

Mari kirjoitti...

Onpa ihant tyynyt! Joskus olen itsekkin tuunaillut tyynyjä mutta nyt on jäänyt vähemmälle. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Mari. Itse innostuin kokeilemaan muutamaa eri tyynytuunausta, kun teki mieli saada joku kiva kuvioitu tyyny ja sattui olemaan pari yksiväristä tyynynpäällistäkin kaapissa. Noi kangasvärit on kyllä tosi käteviä ja helppoja käyttää. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Kyllä vaan, tyynyt on minunkin heikkous :) Niillä on niin helppo muuttaa ilmettä, ja niissä voi myös suosia kierrätystä, jolloin ei tule "venkslailu" kalliiksikaan..
Kiva rivi tyynyjä, tuo pilivityyny on hauska!

Sari kirjoitti...

Hei Katja, juu ja sama heikkous täällä myös... Mä ostan myös kirppiksiltä erilaisia tyynynpäällisiä ja tyynyjä, siellä ne on tosi edullisia ja tulee tosiaan sit harrastettua sitä kierrätystäkin samalla. Taitaapa olla omassakin kirppispöydässä tällä hetkellä useampikin tyynynpäällinen myynnissä, saa joku muu nyt sitten uutta kotiin... ;-)

Teija kirjoitti...

Hih, tyynyhullu täälläkin :)) Sohvalla vaihtuu tyynyt nyt tiuhaan, kun on niin paljon tullut hankittua viime aikoina kivoja... nää sun graafiset miellyttää silmää nyt erityisesti!

Sari kirjoitti...

Joo sama täällä - tyynyjä piisaa ;-) Tuntuu, ette uskalla kohta käydä yhdessäkään sisustusliikkeessä tai nettisivulla, aina niistä jotain kivaa bongaa... ;-)

Graafisista pidän minäkin tällä hetkellä paljon.