2014-01-19

Lumi

Meidän Lumi-kissa on joskus vähän haasteellinen kuvattava. Hän maukuu ja haukottelee, liikkuu koko ajan, kääntää minulle selkänsä eikä juuri katso kameraan. Hän myös häiriintyy kameran äänistä ja koetan usein muistaa vaihtaa asetukset niin, että kamera olisi mahdollisimman hiljainen. Että aikamoinen diiva on kyllä kyseessä... :-)

Tänään kissaneiti oli niin hyvällä tuulella, että sain napattua hänestä muutamat otokset.

Our cat Lumi is sometimes a bit challenging to photograph. She meyows and yawns, moves all the time, turns her back on me and doesn't look at the camera. She also gets annoyed of the click sound so usually I try to photograph with settings that limit all extra noises that bother her. So yes, we have a little diva in our house... :-)

Today she was in such a good mood that I was able to get some frames of her.Tässä ilme on kyllä jo aika hurjistunut. Tytär leikitteli jollain lelulla kissan yläpuolella ja niin kuin näkyy, kissa on jo valmiina lähtöön...
 
Here her expression is kinda wild. Our daughter played with a toy above her and as you can see Lumi is ready to go...

 
Ja tuli sieltä se haukotuskin - vähän ujosti, mutta silti.
 
And there was that yawn - a bit shy but still.

6 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Huikean kaunis kissa! Noi silmät! ♡

Sari kirjoitti...

Onhan hän sellainen söpöliini - ja luonnettakin löytyy... :-) Mutta tyttäremme on hänelle maailman tärkein. Hän on mukana läksyjen teossa, on mustasukkainenkin aika ajoin ja iltaisin juosta kipittää tytön jalkopäähän nukkumaan ja aina sanoista hyvää yötä hän tietää, että nyt se ihmiskaveri menee nukkumaan. Sitä on hauska seurata... :-)

Souliina S kirjoitti...

Kauniit kuvat ja todella kaunis malli!

Sari kirjoitti...

Kiitos Souliina, malli on kaunis vaikkakin ajoittain oikukas... ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Käsittääkseni huippumallit ovat kaikki vähän oikukkaita :)

Sari kirjoitti...

Tuija taidat olla oikeassa ;-)