2014-01-31

DIY labels for glass jars


I liked that black sticker that I used with my kitchen redo so much that I ended up using some of the extra sticker to these glass jars. My handwriting could be prettier but this is what you get when you are left handed... ;-)

Tykkäsin keittiön kasvonkohotuksessa käyttämästäni mustasta tarrasta niin paljon, että päädyin käyttämään osan ylimääräiseksi jääneestä tarrasta näihin lasipurkkeihin. Käsiala tietty voisi olla vähän nätimpää, vaan tätä sitä saa, kun on vasenkätinen... ;-)These sticker labels add little something to those jars and if you put something else in the jar you just wipe the text off and write a new one - so easy!

Nuo pienet etiketit tuovat oman lisänsä purkkeihin ja jos niissä haluaa säilyttää välillä jotain muuta, niin sitten vaan pyyhkäisee tekstin pois ja kirjoittaa uuden tilalle - jo on helppoa!

10 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Ööh, mä olen oikeakätinen ja käsialani on vielä karmeempaan, sun käsiala on tosi nättiä meikäläisen harakanvarpaisiin verrattuna :)

Sari kirjoitti...

Höpö höpö Tuija - sun käsiala mitään harakanvarvasta ole nähnytkään... :-) Mutta nuo etiketit on kans siitä kivoja, että jos se oma käsiala alkaa ahdistamaan, niin pyyhkii vaan tekstit poies, ja piirtää tilalle vaikka sitten kukkasia :-)

Mukavaa viikonloppua!

Chenille kirjoitti...

Vitsi, mistä mahtavat olla nuo kauhat? Olen niin pitkään etsinyt juuri tuollaisia pyöreitä.

Sari kirjoitti...

Moi Chenille. Kauhat olen ostanut joskus Yhdysvalloista. Mutta ehkä täältäkin löytyy jotain vastaavia esim. Chez Mariukselta?

Anne-Marie kirjoitti...

Kivalta näyttää!!
Mukavaa sunnuntaita!

Sari kirjoitti...

Kiitos samoin Anne-Marie ;-)

Teija kirjoitti...

Heipsulis! Sinä se oot puuhastellu siel oikein olan takaa! Hieno muutos keittiössäkin, tuo tarra on kyl kätsyä :)

Sari kirjoitti...

No jaa Teija, nyt iski vaan joku kevätinto päälle ja oli pakko tehdä pientä muutosta keittiöön. Toi tarra on minustakin tosi hyvä keksintö ja myös helppo poistaa, jos alkaa jossain kohtaa kyllästyttämään.

Hei ollaan yhteyksissä, olis kiva nähdä taas pitkästä aikaa!

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Kivoja! Liitutaulutarra on tosi kätevää, minullakin oli villitys, jolloin laitoin sitä aika moneen paikkaan. Jääkaapin ja pakastimen ovissa sitä on edelleen - tosi kätevää, kun esim. viikon ruokalistan saa kirjoitettua näkyville (ja helpottaa samalla ruokaostoksia).
Olen myös haaveillut tuollaisista lasipurkeista...että ainekset olisi muualla kuin omissa kaupan pusseissaan..mutta pikkuhiljaa. Teidän keittiö on tosi kutsuvan ja kodikkaan näköinen :)

Sari kirjoitti...

Hei Katja ja kiitos kommentistasi. Tuo tarra on kyllä juu tosi kätevää ja keittiön ovessa on mm. lempparikuppikakkujen ohje, joka on ollut yleensä aina jossain hukassa - no ei ole enää :-) Nuo lasipurkit on minustakin tosi kivoja, samaa asiaa voisivat ajaa vanhat Riihimäenkin purkit, jos vaan löytyisi kirppareilta sellaisia, joissa on kannet...