2013-12-13

So windy - and a raffle reminder!


Wow, it is so windy out there! One Friday the 13th must say. We had a power outage last night and I wouldn't be suprised if it happened again since the wind is blowing so hard.

No huh, että osaa olla tuulista tuolla ulkona! Todellinen perjantai 13. päivä. Meillä oli yöllä jossain kohtaa sähkötkin poikki, enkä olisi hämmästynyt, jos kohta ovat poikki jälleen, niin kovaa tuo tuuli tuolla puhaltaa.


Yesterday we spend the whole day indoors, since we had to pick our daughter early from the school. She had fallen on an icy school yard and hit her head to the ground. Luckily she didn't get a concussion or anything. She just got scared a little bit.

So we took it easy and watched movies, ate some chocolate, ordered some pizza and spend time snuggling. But today she went back to school like nothing happened.


P.S. You still have time to participate to Mary A. Jalava raffle! Ends at 6p today! And stay tuned, another raffle is on it's way!


--------------------------------------


Eilen meillä oli kotipäivä, sillä haimme tyttären aiemmin koulusta kotiin hänen liukastuttuaan koulun pihalla ja lyötyään päänsä jäiseen maahan. Onneksi hänelle ei tullut aivotärähdystä tai muuta vakavampaa. Hän vain vähän säikähti tapahtunutta.

Niinpä otimme ihan iisisti ja katselimme leffoja, söimme suklaata, tilasimme pizzaa ja vaan olla köllöttelimme. Mutta tänään hän lähti jo reippaasti kouluun niin kuin mitään ei olisi sattunutkaan.


P.S. Sinulla on vielä aikaa osallistua Mary A. Jalava arvontaan! Päättyy klo 18 tänään! Ja pysy kuulolla, uusi arvonta tulossa!

Ei kommentteja: