2013-11-21

Homeart Tallinn


Back to Tallinn for a little bit. When in Telliskivi street we also visited a new Lifestyle store called Homeart. The store was filled with lovely decorative stuff, lamps, pillows, chairs, furniture etc.

Takaisin Tallinnaan taas hetkeksi. Telliskiven kadulla kulkiessamme kävimme myös uudessa Lifestyle liikkeessä nimeltä Homeart. Liike oli täynnä kauniita koriste-esineitä, astioita, lamppuja, tyynyjä, tuoleja, huonekaluja jne.Me being an owl fan I really liked this little lamp - but had to leave that loveliness there...

Pöllöjen ystävänä ihastuin heti tähän pöllölamppuun - vaan sinne jäi ihanuus...


Some nice pillows.

Kivoja tyynyjä.


More lamps. Really like that black one on the far right.

Lisää lamppuja. Pidän tosi paljon tuosta pienestä mustasta lampusta oikeassa reunassa.Also like those floor lamps. And look at those "so popular right now" deer pillows.

Pidin myös noista jalkalampuista. Ja katsokaa noita "niin suosittuja juuri nyt" peuratyynyjä.So many nice things - I almost got crazy in this place.

Niin paljon kauniita juttuja - olin tulla hulluksi tässä paikassa.
They also sell dishes like glasses, plates, serving trays etc.

Liikkeessä myydään myös astioita, kuten laseja, lautasia, tarjottimia jne.


That cage lamp looked also very nice and it comes in many sizes.

Tuo häkkilamppu näytti myös tosi kivalta ja sitä on myynnissä useissa eri kokoluokissa.There they are again - those darn pillows that I decided not to buy. Stupid me!

Ja siinä ne taas ovat - noi hemmetin tyynyt, jotka päätin lopulta olla ostamatta. Tyhmä minä!


The store also has a little cafe and it smelled delicious when they started baking croissants.

Liikkeeessä oli myös pieni kahvila ja siellä tuoksui niin hyvältä, kun he rupesivat paistamaan croissanteja. 
And the prices were not that high either. This place is definitely worth visiting if you are interested in home decorating!
 
Eivätkä hinnatkaan olleet niin korkeita. Tässä myymälässä kannattaa kyllä piipahtaa, jos kodin sisustaminen on lähellä sydäntäsi!

6 kommenttia:

Perhesalaattisekoitus kirjoitti...

Kävin sunnuntaina tuossa liikkeessä ja voin myös todeta, että paljon ihania juttuja tarjolla. Mukaan tietysti lähti pientä kivaa meillä kaikilla matkaseurueessa.

Sari kirjoitti...

Sama juttu - kaikenlaista pientä lähti meidänkin mukaan tästä kivasta liikkeestä, vaikka pari juttua jäi jälkikäteen harmittamaan, kun en hannonut niitä ostaaa. Paljon oli silmänruokaa sisustusintoisille ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Ai ai mikä kauppa!!
Näyttää ihan liian hyvältä ;-)

Sari kirjoitti...

Anne-Marie - eikä pelkästään näytä, vaan myös on sitä ;-)

Aleksi (aleksi-r.com) kirjoitti...

Kävin tuolla kesällä ja ihastuin heti! Etenkin tuo kahvila siinä samassa on ihan loistoidea. Kannattaa maistaa heidän smoothieita,ovat liiankin hyviä.. :)

Sari kirjoitti...

Mua jäi vähän harmittamaan, kun ei tullut ostettua mitään siitä kahvilasta.

Voin hyvin kuvitella, että smoothie on ollut hyvää. Ja siinähän se on sitten F- hoonekin nurkan takana, jos pääsee kunnolla nälkä yllättämään... :-)