2013-08-23

Cafe Katiska


Have you ever visited a picturesque cafe Katiska at Särkisalo-Perniö-Teijo crossroads in Ylönkylä? This was my second time in this old farmhouse turned into cafe and I have to say that they have done nice work in this place.

Oletko koskaan käynyt Katiskan kahvilassa, joka sijaitsee Särkisalo-Perniö-Teijo risteyksessä Ylönkylässä. Tämä oli toinen visiittini tähän vanhaan maataloon, joka on muuntautunut kahvilaksi ja täytyy kyllä sanoa, että tämä kahvila on oikein kivasti toteutettu.

Katiska has that longed for old time feel - for me this is like going to grandmas place.

Katiskassa on sitä kaivattua vanhan ajan tuntua - minulle tämä on kuin mummilaan menisi.
There is also lot of interesting details to see in this cafe. Katiska is decorated with old furniture and old household items.

Kahvilassa on myös paljon nähtävää. Katiska on sisustettu vanhoilla huonekaluilla ja kodin esineistöllä.My dear hubby sipping some coffee and eating those yummy cinnamon rolls ;-)

Rakas miehekkeeni hörppimässä kahvia ja maistelemassa makoisia korvapuusteja ;-)


And from Katiska you get yummy, homemade cinnamon rolls. They are huge and taste so good! The secret is probably this, the dough is moist and there is plenty of that cinnamon-sugar mix...

Ja Katiskasta saa kyllä todella herkullisia, kotitekoisia korvapuusteja. Ne ovat todella suuria ja maistuvat niin hyvältä! Salaisuus taitaa olla se, että taikina on ihanan pehmeää ja kaneli-sokeriseosta ei ole säästelty...


Katiska also has very friendly staff. This lovely young lady Liisa was serving us. When visiting cafes like this there is this weird little feeling inside me that tells me to start my own cafe someday. A place that feels like home and smells like cinnamon rolls, a place where is nice to go and sit down to have some coffee or tea and meet with friends.

Katiskassa on myös tosi ystävällinen henkilökunta. Tämä viehättävä kahvilatyöntekijä Liisa palveli meitä. Tällaisissa kahviloissa käydessä sisimmässäni tulee aina mieleen sellainen ihan hassu haave perustaa ihan ikioma kahvila. Sellainen tutunoloinen, pullalta tuoksuva paikka, jonne on kiva tulla piipahtamaan ja istumaan hörppimään teetä tai kahvia ja tapaamaan ystäviä.

Ei kommentteja: