2013-02-25

Lapland - SaariselkäVielä yksi kuvakierros Lapissa. Nämä kuvat ovat ensimmäiseltä päivältä, patikointimatkaltamme kohti Kaunispään huippua ja sieltä alas todella pitkää pulkkamäkeä. Sekä lopuksi vielä ensimmäisenä iltana bongaamamme revontulet, jotka kyllä saivat suut loksahtamaan auki.

One more photo tour in Lapland. These photos are from our first day, when we walked up to the Kaunispää mountain top and then later went back down using a real long sled slope. And finally some photos of the northern lights we saw first night and which made us sigh.

18 kommenttia:

Piia Anneli kirjoitti...

Niin mahtavia tunnelmakuvia, että kaipuu Lappiin vaan kasvaa. Lumen kuorruttama maisema, rakennukset ja puut, taivaan erilaiset valoannit, oi että. Kiitos näistä siis valtavasti!

~ Piia Anneli / annelivia

Sari kirjoitti...

Hei Piia Anneli ja kiitos kommentistasi. Tuntuupa mukavalta kuulla, että pidit kuvistani. Niin ja hei, Lappi-kaipuuta poden jo minäkin ;-)

Micu kirjoitti...

Mä edelleen sanattomana katselen näitä lapinkuvia! Mieletöntä!
Aurinkoa viikkoon!

Sari kirjoitti...

Kiitos Micu. Nythän tässä jo kohta alkaa poskia kuumottamaan nämä kauniit sanat;-) Minulle on itselle ilo saada jakaa kuvia meidän Suomineitosen komeista Lappimaisemista sekä ihanista kanssammatkaajista myös, joiden kanssa tuonne päästiin ;-)

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Kyllä nämä sun kuvat on ihan huikeita! Parempia kuin missään Lapin matkailumainoksissa : )
Ja kun revontulet on näin upeita jo kuvissakin, niin miten hienoja ovatkaan sitten luonnossa!
Aika hauska juttu, että Marko oli mut muistanut : ) Kerrohan terveisiä!

Aurinkoista viikon jatkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Päivi ja kiitos kauniista sanoistasi, lämmittävät kyllä kovasti mieltäni ;-) Revontulet olivat kyllä ihan huikeita ja oltiin ihan pyörällä päästämme niitä katsellessa ja kuvaillessa. Mutta arvaamaton on Lapin talvitaivas, vain yhtenä yönä koko viikon aikana revontulia näkyi, onneksi siis marssittiin ulos heti ekana yönä.

Juu, kyllä Marko sinut muisti ja kerron toki terkkuja sinulta, kun taas häntä näen ;-)

Aurinkoista viikkoa myös sinulle, täällä Varsinais-Suomessa aurinko paistelee kyllä niin komeasti, että pitänee lähteä tästä koneelta jo kohta pian ulkoilemaan. Iloiselta kuulostaa korviini myös se, että ikkunan takaa räystäistä tippuu jo vettä. Kevään merkkejä siis jo ilmassa ;-)

Yaelian kirjoitti...

Upeita kuvia Sari!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, miten ihania kuvia!

-Raija-

Sari kirjoitti...

Kiitos Yaelian ;-)

Sari kirjoitti...

Kiitos Raija ;-)

Anne kirjoitti...

Siis niin upeita kuvia että!! Ei voi kuin huokailla ja haikailla. Tahtoo Lappiin..Kesällä ollaan kyllä menossa..Sitä odottaa entistä innokkaammin, kun näitä katselee :)

Pike kirjoitti...

W A U D E!

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne. Niin tahdon minäkin... Arvaan, että Lappi tarjoaa elämyksiä ja ihastuttaa kesälläkin ;-)

Sari kirjoitti...

Kiitos Pike ;-)

Marita kirjoitti...

Aivan upeita nuo revontulet!

Sari kirjoitti...

Hei Marita ja kiitos, revontulet olivat kyllä upea näky tällaiselle etelän ihmiselle, joka ei ole aiemmin moisia nähnyt... ;-)

Maaka kirjoitti...

Aivan mielettömät kuvat revontulista, vau

Sari kirjoitti...

Kiitos Maaka ;-)