2012-12-13

Candle making

Palaan vielä kerran kuvineni Kuralan kylämäkeen, jossa järjestetään vielä tulevana viikonloppuna monen muun jouluteemaisen aktiviteetin ohella myös kynttiläpaja asiasta kiinnostuneille. Me olimme aivan innoissamme kynttilänvalmistuksesta ja teimme kynttilöitä koko perheen voimin.

I once again return to Kuralan kylämäki, where they arrange still this coming weekend a candle making workshop among other Dhristmas themed activities. We were thrilled to make candles and our whole family participated in candle making.

Nämä hauskat ja takuulla uniikit kynttiläpajassa tekemämme tonttukynttilät menevät joululahjoiksi mummeille.

These funny looking and for sure unique Christmas elf candles made at the candle workshop will be Christmas gifts for grandmothers.

6 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Hienoja kynttilöitä :) Ja tärkeää yhdessä tekemistä!

Sari kirjoitti...

Kiitos Elli. Olen ihan samaa mieltä, tuo kynttiläpaja oli tosi kiva idea ja teki tosi hyvää, kun hiljennyimme niitä koko perheen voimin tekemään. Yhden kynttiläsetin tekoon kun hujahtaa helposti reilu kaksi tuntia...

Yaelian kirjoitti...

ONpa kivat kynttilät ja varmaankin oli kiva tehdä niitä! Mukavaa joulun odotusta!

Sari kirjoitti...

Hei Yaelian. Kynttiläpaja toi kivaa vaihtelua ja niitä oli kyllä tosi kiva valmistaa ;-) Mukavaa joulun odotusta myös sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Kynttilän tekeminen on hauskaa! Kokeilimme silloin kesälomallamme Tanskassa,kun "meidän" kylässä oli pieni kynttiläpaja

meidän netti ei ole toiminut,joten en ole päässyt lukemaan enkä kommentoimaan...Mutta oikein mukavaa joulun aikaa teille! Rentouttavaa lomaa ja mukavaa yhdessäoloa <3

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Juu, kynttilänteko oli tosi kivaa puuhaa ja mielelläni tekisin niitä toistekin ;-)

Toivottavasti nettiyhteys on taas kunnossa ja kiva, kun kävit täällä taas piipahtamassa!

Kiitos samoin oikein hyvää joulun aikaa teille ja toivottavasti sinullakin on vähän lomaa työstäsi, jotta voit hiukan vetää henkeä välillä...