2012-09-04

Casares
Pieni Casaresin kylä sijaitsee lähellä Malagaa, omassa rauhassaan vuoristossa. Vietimme siellä muutaman tunnin kävellen kylän kapeita kujia ja seuraten paikallisten jokapäiväistä elämää. Kuinka hiljaista tuossa kylässä olikaan päiväsaikaan.

Small village of Casares is located close to Malaga and is very peaceful town on the mountains. We spend couple of hours there walking the narrow alleys and watching locals live their everyday life. Oh how quiet it was there during daytime.

9 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Ihanan valkoinen kylä!
Kauniita kuvia. Rauhallinen tunnelma.
Tykkään noista vanhoista tiilistä katoilla. Niitä tulee aina kuvattua.
Ihanaa, kohta pääsen minäkin matkalle ja lomatunnelmiin.
Mukavia syyskuun päiviä!

Sari kirjoitti...

Kiitos Eeviregina kommentistasi. Casaresin kylä on tosiaan hyvin kauniin valkoinen ja erittäin rauhallinen. Päiväsaikaan kylässä näkyi pääosin vanhuksia joko pihojansa siivoamassa tai kaduilla verkkaisesti kulkemassa.

Ja oikein mukavaa matkaa sinulle!

Leena kirjoitti...

Sari,

Minulla on jossain postaus taulusta, joka aikanaan matkasi Calahondasta meille ja nuo maisemat ovat niin kuvauksellisia. Maaliskuun 3. ?

Ihania kuvia kaiken kaikkiaan

Sari kirjoitti...

Hei Leena, pitääkin käydä kurkkaamassa tuo taulu. Kauniita ovat nuo Espanjan vuoristokylät. Niissä saisi kyllä helposti kulumaan useammankin päivän ihastellessa ja kapeita kujia kierrellessä.

Mukavaa syksyä sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Ihana valkoinen kylä!
Niiiiiin tekisi mieli tuollaiseen paikkaan....Lokakuussa kuitenkin Praha odottaa ;)

Ihanan rauhallista on ollut tuolla!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Oli kyllä kaunis paikka, jonka bongasin ihan sattumalta netistä. Oi, Praha kuulostaa kivalta myös. Me käytettiin hyväksi Norwegianin ale hinnat ja tilattiin mm. matka Lontooseen, mutta marraskuuhun vielä pitää malttaa...

Riikka kirjoitti...

voi miten ihania kuvia ! matkakuume huipussaan ja kylän hiljaisuuden voi aistia kuvista !

Anne-Marie kirjoitti...

Auts ;-) tahtoo Lontooseenkin...

Tapetoin keskimmäisen pojan huoneeseen yhden seinän Lontoo-tapetilla ja olemme suunnitelleet josko pääsisimme ensi kesänä nuorempien poikien kanssa sinne...Saas nähdä :)

Sari kirjoitti...

Hei Riikka ja kiitos. Matkakuumetta podetaan juu täälläkin, silloin alkaa aina tämä vanhojen kuvien läpiselaus...

Tuo kylä oli kyllä ihanan rauhallinen ja tällaisia helmiä on varmasti ympäri Espanjaa...

Anne-Marie, no juu, mä taas voisin heti lähteä niihin Skotlannin maisemiin, josta laitoit joskus niitä kuvia. Mutta ehkä joskus sitten sinnekin ;-) Tulevaa Lontoon reissua odottaa myös jälkikasvu innoissaan, etenkin kun näki kuvia Natural History Museumin dinosauruksista ja muusta jännästä... :-)

Meilläkin mallattiin neidin huoneeseen erinäisiä tapetteja ja yksi oli Lontoon katuverkosto, vaan vielä jäipi harkintaan, kun tytön huone on jo muutenkin niin sekalaisen villiä sorttia väritykseltään, että nuo isot kuviotapetit jotenkin miltei hyppi seiniltä. Mutta katsotaan...