2012-04-03

Huovutetut munat - Felted Eggs


Löysin varastosta viime vuonna tekemäni huovutetut pääsiäismunat, joihin lisäsin ripustuslangat ja laitoin ne aikaisemmin keräämiini koivunoksiin roikkumaan.

I found some felted Easter eggs I had made last year, added yarn ribbons and hung them up to some birch twigs I had collected earlier.

Iloisen väriset pääsiäismunat ovat myös kissan mieleen, mutta ihme kyllä kissaneiti ei ole niihin koskenut lainkaan - ainakaan vielä. Saas nähdä, onko niistä mitään jäljellä pääsiäiseen asti mentäessä... ;-)

Those colorful Easter eggs are also our cats favorites, but for some reason she hasn't touched them - at least not yet. Will see if we have any of them left when Easter arrives... ;-)

6 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Hienoja pääsiäis munia oksilla. Itsekkin huovuttaneena tiedän että nuo ei ihan hetkessä synny. Mutta Niin hienoja ovat ,että varmasti kaiken vaivan arvoisia.

Sari kirjoitti...

Hei Sanna ja kiitos. No ei joo synny, mutta kivaa puuhaa tuo huovuttaminen kyllä on ja nyt kun löysin taas nuo huovutusjutskat kaapin perukoilta, niin pieni innostus iski ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania munia!
Meidän koululainen toi huovutetun munan,jonka sisällä oli huovutettu tipu!Spöpö oli ;-)

Minä vaan edelleen ihailen noita valosarjoja!

Anne-Marie kirjoitti...

Ääk..tämä minun kaksisormijärjestelmä on erittäin epävarma....siis Söpö oli ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen lukiessani juttuasi kuinka muutama vuosi sitten ostin joulumyyjäisistä jonkun itse tekemän huovutetun joulutontun. Todella veikeä ja ei ihan halpakaan :)
Kuinkas kävi, eräänä aamuna se oli yhtenä sekasotkuna keittiön lattialla, kissa oli löytänyt sen :)
-kastehelmi

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Oi, tuo huovutettu muna tipuineen kuulostaa suloiselta ;-) Mukavaa viikon jatkoa ja pääsiäisen aikaa. Laitoin sulle s-postia, käyhän kurkkaamassa!

Hei Kastehelmi. Meillä kävi viime keväänä vähän vastaava tilanne, kun olin askarrellut huovutuskurssilla vähän muutakin kivaa ja erityisen iloinen olin tekemästäni isosta kärpässienestä. Vaan kuinkas sitten kävikään - tulin päivänä eräänä kotiin ja kärpässienestäni ei ollut jäljellä kuin punaisia ja valkoisia villahapsukasoja... Kyllä ihan pikkaisen meinasi tulla pari ärräpäätä suusta. Sen tekemiseen meni nimittäin aikaa ja paljon.

Kissat on kivoja, mutta väliin niin riivatu uteliaita ja leikkimielisiä. Ja rakastavat kaikkea nyhdettävää - kuten villaa... Huoh!