2012-02-29

Studiossa - In the studio


Meillä oli tänään koulussa tehtävänä luoda studiossa miljöö annettujen teemojen mukaan. Tässä yksi idea, jonka toteutin. Teemana oli: se on sadetta pidellyt, johon halusin luoda vanhan ajan tunnelmaa ja hiukan sellaista uneliasta fiilistä, kun lapsi istuu sisällä lukemassa kirjaa kurjan sateisena päivänä.

We had an assignment at school today to make a setting in studio with given themes. This is one idea that I implemented. Theme was it has been raining, where I wanted to bring some old time feeling and some sleepy feeling, when a child is sitting inside reading when it is such a rainy day outside.Ylemmässä kuvassa ideana on luoda sateen tuntua, mutta otin vielä muutaman samantyylisen kuvan ilman sade efektiä. Ja meidän neiti sai tänään pisteet hienosti onnistuneesta poseeraamisesta, vaikka jouduinkin jo lopussa käyttämään hyväksi lahjontaa ja muita konsteja...

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

The idea in the upper photo was to make the feeling of rain, but then I also took some other similar photos without the rain effect. Our little missy got points being such a good model, though I had to use bribind and other tricks at the end...

Have a nice week!

8 kommenttia:

Mirjami kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Tosi onnistunut fiilis kuvissa. Opiskeletko jossain valokuvaajaksi?

Sari kirjoitti...

Kiitos Mirjami. Minustakin näistä tuli lopulta ihan kivoja (mutta aikaa näihin aina menee, kun itse näissäkin kuvissa suunniteltiin ja toteutettiin kaikki, lavastuksia ja valaistusta myöten).

Juu, opiskelen valokuvaajaksi paikallisessa kansanopistossa ja tykkään tosi paljon. Meillä on tosi kiva porukka ja ihan huiput opettajat.

Anonyymi kirjoitti...

Wow, this is fantastic! You're very talented!

Sari kirjoitti...

Thank you Naomi for your nice comment ;-)

Anne kirjoitti...

Hyvin olet onnistunut tunnelman kuvaamisessa. Aivan ihania kuvia. Kivat oli kuvat myös hiihtoreissusta.Upeat nuo vanhat sukset :) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne. Se on jännä, miten valoilla ja niiden sijoittelulla voi tunnelma kuvassa muuttua täysin. Hiihtoreissu oli kiva ja vanhat sukset varovaisessa käytössä ;-) Mukavaa loppuviikkoa!

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Voi että oot kyllä taitava!! Ihaillut oon kovasti muuten noita Köpis-kuviakin! Tahtoo sinne : )

Sari kirjoitti...

Kiitos Uusi kaunis päivä. Minussa taitaa asua ikuinen romantikko, kun tuli heti päähän visio tällaisesta kuvasta. Pidän tosi paljon 1800 luvun lopun ja 1900 luvun alun tauluista, joissa on tällainen seesteinen tunnelma.

Ja Kööpenhamina on kyllä kiva paikka, jonne minäkin toivon kesällä pääseväni uudestaan ;-) Viikonloppuja!