2012-01-18

Jäätyneet tulppaanit - Frozen tulips

Jäädytin viime viikolla tulppaaneita terassillemme ja arvatkaapa, unohdinko ne sinne kokonaan? Ne ovat selvästi sulaneetkin välillä (kun satoi sitä vesiräntää), mutta nyt ovat taas kauniisti jäätyneet. Tänään hoksasin, että olisipa kiva ikuistaa nämäkin kukkaset ja tässä muutamia otoksia.

I froze some tulips last week for our terrace and guess, who forgot all about them? They have melted at some point (when it was raining sleet), but have frozen again nicely. Today I realized that it would be nice to immortalize them with my camera and here are some of the shots.

Tulppaani on ollut lempikukkani teinivuosilta saakka ja huomaan erityisesti pitäväni valkoisista ja hailakan vaaleanpunaisista tulppaaneista.

Ja jes, viikkokin on jo puolessavälissä ja perjantaina lähdemme köröttelemään kohti Keski-Suomea. Tarkoituksena olisi kuvata yhtä isoa kouluprojektia, jota ajattelin kovasti lavastaa. Ja ehkä mukailla vähän Miina Savolaisen Maailman ihanin tyttö-kirjan kuvia. Saa nähdä, mitä siitä tulee...

Tulip has been my favorite flower from the early teenage years and I especially seem to like white and light pink tulips.

And yes, it is already midweek and on Friday we will drive to Central Finland. I am planning to photograph one big project for our school there and stage is a lot. And perhaps do something similar that you see in Miina Savolainen's Maailman ihanin tyttö-book photos. Let's see, how that goes...

8 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Vau, miten ihania värisävyjä! Noissa on jotain syötävän suloista :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, miten jäädytit kukat? Tulipa kauniita!

Sari kirjoitti...

Hei Anne ja kiitos. Onneksi eivät olleet vielä menneet huonoksi, kun tosiaan vasta eilen hoksasin, että hitsi vie, enhän ole noita kukkasia edes hoksannut kuvata ja olivat jo tosiaan saaneet kokea yhden sulamisenkin tuossa välissä ;-)

Hei anonyymi. Jäädytin osan kukista kertakäyttömukeissa, osan vuokassa. Onnistuu takuulla.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Voi miten kauniita. Tulppaani on myös yksi omista suosikeistani ja nimenomaan juuri tuollainen herkän vaaleanpunainen.

Maailman Ihanin Tyttö-kirja on valloittava, joten projektisi kuullostaa tosi kiehtovalta. :)

Riikka kirjoitti...

tsemppiä kuvaukseen ! kuulostaa mielenkiintoiselle projektille !

Sari kirjoitti...

Hei Itkupilli. Tulppaanit on ihan parhaita ja onneksi myös hinnaltaan kohtuuluokkaa. Ja siellä USA:ssa vasta edullisia... ;-)

Maailman ihanin tyttö-kirja on kaunis ja haastetta tulee olemaan, että saan edes tunnelmaa sinnepäin. Etenkin kun mallina olen minä itse, kyseessä kun on omakuva ;-)

Hei Riikka ja kiitos, tsemppiä tarvitaan. Mutta innolla ryhdyn projektia tekemään, lopputuloksesta ei vielä tiedä, mutta toivon parasta.

Tuija N. kirjoitti...

Che belle! Mistä sä tuon jäädyttämisen keksit?

Sari kirjoitti...

Tuija N. Jäädyttämisideoita on naistenlehdet pullollaan ja myös moni blogituttava on jäädytellyt kukkasia näin talvipakkasilla. Helppoa ja vähän erilaista nättiä vaikka terassille koristeeksi.