2011-12-14

Kiirusta kiirusta - Busy busy


No huh, ihan pientä kiirusta meinaa pitää. Mikähän se siinäkin on, että kaikki asiat aina jotenkin kummasti kasaantuvat yhdelle viikolle tai muutamalle päivälle? Vai olisiko syy ehkä omassa aikataulujen hallitsemattomuudesta... Hmm, mene ja tiedä, mutta tänään olen mm. tulostellut vielä viimeisiä joulukortteja.

Sen lisäksi olen tulostellut viimeistä projektityötä, joka on tuottanut tuskaa tai lähinna printterini on. Värit ei näytä hyvältä, tulee liian tummaa, liian vaaleaa, haileaa kontrastia jne. Huomenna onkin sitten vuoden viimeinen kritiikki ja sen jälkeen voi jo huokaista helpotuksesta. Ensimmäinen lukukausi on ollut mielenkiintoinen ja silmät avaava. Olen huomannut kiinnostuvani ihan uudenlaisista tavoista kuvata ja katselen vanhoja kuviani tosi kriittisin silmin. Paljon on vielä opittavaa ja parantamisen varaa. Mutta siinähän tuo valokuvauksen juju juuri onkin, että aina voi oppia uutta.

Ja hei, olethan käynyt jo kurkkaamassa viimeisen blogipostaukseni täällä? Ja vielä on tämä ilta aikaa osallistua tähän arvontaan.

-----------------------------------------

Oh well, just a little bit busy here. I don't know what it is that all things pile up at to the same week? Or is it because of my time management skills that this happens... Well, who knows, but today I've been printing last christmas cards.

On top of that I have also been printing our last project work, which has caused me pain mostly because of our printer. Colours don't seem right, they come out either too dark or too light, too little contrast etc. Tomorrow is our last critique and after that I can finally breathe normally. The first semester in this photo school has been interesting and eye opening experience. I have noticed to think about photographing totally differently now. And I also look at my old photos with very critical eye. There is still so much to learn but that is what makes photographing interesting, when you can always learn somehting new.

And hey, have you already checked out my latest blog posting here? And there is still time to participate to this giveaway until this night.

5 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Sama täällä..aika loppuu kesken,mutta uskon,että joulu tulee meillekin vaikka vähemmän valmistautuneina ;-)

Lahjat on onneksi hommattu,mutta tuo leipomis/paistamispuoli on vielä vähän heikommalla..

Mukavaa loppuviikkoa!

Tuija N. kirjoitti...

Meikäkin on tuskaillut joulukorttien printtaamisen kanssa. Jäi taas asia viime tippaan, joten oli turha kuvitellakaan, että olisin ehtinyt tilata kuvat jostain. Kotiprintteri on surkeaakin surkeampi, joten "lainasin" työpaikan printteriä. Mutta ei se jälki sielläkään mitään laatukamaa ole. Vaan siihen oli tyydyttävä, mitä oli tarjolla.
Olitko tyytyväinen saamaasi palautteeseen?

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Koetetaan olla vaan panikoimatta ja liiaksi stressaamatta, vaikka se joulu taas uhkaavasti lähestyy ja monta asiaa tekemättä tai kesken.

Mutta kyllä ne on aina ehditty ennen joulua kaikki asiat tehdä.

Nyt alkaa jo kyllä olemaan joulumieltä, vaikka lunta ei taas vaihteeksi juuri olekaan. Kauneimmat joululaulut on nyt lasten tahdissa laulettu ja mieli on vapautunut monessakin mielessä.

Moi Tuija N. Minullakin oli kaiken muun häslingin keskellä vielä pieni korttipaja täällä parina iltana.

Kritiikki meni hyvin ja sain tosi hyvää palautetta, se kannustaa jatkamaan. Aihe oli vaan tuossa projektissa niin henkilökohtainen, että tuli siinä sitten "vähän" nyyhkäistyäkin, kun aiheesta selitin. Vaan onneksi en ollut ainoa. Tunteet olivat pinnassa monella, sillä töihin oli nähty paljon vaivaa ja taso oli tosi kova. Ihana, mahtava, pelottava ja opettava päivä takana ja mieli on hyvä ja helpottunut. Huh.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti!! Tota meidänki lapset odottelee sitten kun joskus ollaan Suomessa talvella.

CalGirl

Sari kirjoitti...

Hei CalGirl ja kiitos kommentistasi. Lunta odotellaan tällä hetkellä mekin, sillä mittari näyttää plussaa ja lumet sulavat hyrykyytiä. Olisi kyllä ihanaa, jos saataisiin jouluksi lunta. Mukavaa viikonloppua sinulle!