2011-12-21

Jouluviikon tunnelmia - Christmas week moods

Ilmassa on piparien tuoksua ja monenlaista juoksua, lausui tytär eilen kuusijuhlassa. Piparintuoksua on ollut jo useampaan otteeseen ja viime aikoina sitten monenlaista juoksua. Tänään päivä tosin kului pitkälti autossa istuessa, kun ajoimme tyttären kanssa isovanhempien luokse viimeistelemään jouluvalmisteluja. Paketteja on kääritty paketteihin, kalenterista on kohta kaikki luukut avattu ja pientä jännitystä olen taas havaitsevinani jälkikasvussa.

Huomenna haemme kinkun ja paistamme sen perjantaina. Käymme myös moikkaamassa lähes 90-vuotiasta mummiani ja tytär lupasi laulaa hänelle muutamia joululauluja. Luulen, että mummi ilahtuu siitä ;-)

There is ginger bread cookie smell on the air and many kinds of errands to run, my daughter said yestarday in her school Christmas party. And there still are many things to do, but today we just mainly sat in the car when driving to grandparent's place to help out with christmas preparations. We have packed Christmas presents, almost all the windows of the advent calendar have opened and I have noticed some excitement in the air when thinking about our offspring.

Tomorrow we will pick up the ham and will bake it on Friday night. We will also go and say hi to great grandma who is almost 90 years old. Our daughter promised to sing her some christmas songs and I think she will enjoy that greatly ;-)


Karamelleja on ostettu jouluksi ja oi joi, mitä ihania konvehteja löysinkään Helsingin reissultani. Ne ovat jo turvallisesti piilossa pakettien kätköissä, jotteivat vaan eksy vääriin käsiin (omiini) ennen jouluaattoa. Helsingistä löysin myös ihastuttavia piparimuotteja ja keittiöpyyhkeitä.

Kolme yötä jouluun, niin nopeasti on joulukuu taas hujahtanut tähän pisteeseen. Päätökseen on myös tulossa joulublogini, joka päivittyi myös tänään. Hyvää joulunodotusta kaikille ja puhtia viimeisiin jouluaskareisiin. Eikä stressata!

We have bought many sorts of candy for Christmas and oh wow, what kind of confection chocolates I found from Helsinki trip. They are safely already wrapped so that they do not end up to wrong hands (mine) before Christmas eve. I also found some darling cookie cutters from Helsinki as well as some kitchen towels.

Three nights to Christmas, so fast has December proceeded to this point. My Christmas blog is also closing soon and it was updated today as well. Still some days to wait for Christmas and at this point I want to send some strength to all those last Christmas chores to be done. Let's not stress!

11 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Voi, kun on suloinen tuo bambimuotti. Ihanan jouluisia ja iloisia kuvia!
Leppoisia joulunaluspäiviä!

Sari kirjoitti...

Hei Esmeralda, tuo bambimuotti ihastutti minuakin kovasti ;-) Joulutunnelmaa on jo vahvasti ilmassa ja pikkuneitiä jänskättää. Tosin tällä hetkellä kaipaa kovasti isäänsä, joka pääsee joulunviettoon vasta muutaman päivän kuluttua :-( Mutta jaksamme odottaa. Ja kiitos samoin leppoisia joulunaluspäiviä myös sinulle!

Terhi kirjoitti...

Ihanat tunnelmakuvat :) Samoin edellisen messupostauksen kuvat olivat todella innostavia :)

Minunkin päivääni kuului tänään isovanhempien luona vierailu. Heilläkin ikää jo 90v ja 85v. Tärkeitä vierailuja kaikille osapuolille :)

Pike kirjoitti...

Ihanaa joulun aikaa! Varsinaiseen Suomeen huomenna, aattona laivalla Riikaan... mielenkiintoista :)

Sari kirjoitti...

Hei Terhi ja kiitos. Messuillekin ehtii vielä ;-)

Me tulimme juuri isomummin luota ja siellä lauloimme tytön kanssa joululauluja ja tanssahtelimme hiukan porsaita äidin oomme kaikki laulun tahdissa mummille ;-) Tuollaiset pienet hetket ovat varmasti vanhuksille tärkeitä. Meidänkin isomummi kun asuu ihan yksin. Oikein hyvää joulua sinulle!

Hei Pike. Sinullahan on mielenkiintoinen joulu tulossa. Tuo Riika-osio kuulostaa tosi kivalta ;-) Oikein mukavaa joulun aikaa myös sinulle!

Sally kirjoitti...

Lämmintä Joulua! ♥

Sari kirjoitti...

Kiitos samoin Sally!

Eeva kirjoitti...

Eihän noin kauniita paketteja malttaisi avata *huokaisee kielletty konvehti suussaan*

Sari kirjoitti...

Kiitos Eeva, mutta mitäs sitä on menty tekemään??? Kielletty konvehti suussa ja sitä rataa ;-) Ei vaan, oikein hyvää joulua sinulle!

Mari kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Sari kirjoitti...

Kiitos samoin Mari!