2009-12-06

Itsenäisyyspäivän herkuttelua - Independence Day goodies

Itsenäisyyspäivän kunniaksi päätin leipoa unelmatorttua.

Pikkuneitimmekin kun on ollut useamman päivän petipotilaana, niin ajattelin vähän hemmotella tytärtä. Neidin kurkku oli torstaina räikeänpunainen ja nieleminen kivuliasta ja streptohan siellä kurkussa todettiin. Niin ja kuume, se nousi loppuviikolla tosi korkealle ja säikähdin jo, että onko kyseessä sittenkin H1N1-tartunta. Mutta ei onneksi, nyt on kuume laskenut ja kaikella todennäköisyydellä neiti pääsee jo huomenna kouluun.

I decided to bake something for the Independence Day celebration at home.

Our daughter has been sick for a couple of days and I thought that this would also cheer her up a little. Her throat was dark red and it was painful to swallow, diagnose strep throat. She also had a high fever on Thursday an Friday which frightened me and I immediately thought about H1N1-flu. But fortunately it wasn't that and hopefully she is able to go to school tomorrow.

Mies nauroi, kun tursotin viipaleiden päälle kermaa. Kuulema olisi maistunut hyvältä ilman mitään extra-hörsötyksiäkin.

My husband laughed at me when I decided to decorate the slices with whipped cream. Would've tasted as good without the extra cream.

Arvatkaapa muuten, onko tätä herkkua vielä jäljellä?

And guess, if we have any slices left?

16 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Oijoi.. ei olisi säästynyt meilläkään ylimääräisiä :D

Pikaista paranemista tytölle!

Sari kirjoitti...

Moi Mizyena. Unelmatorttu on tosiaan jo syöty parempiin suihin ja kommenttia tuli, että koskas taas saataisiin samaa herkkua ;-)

Ja kiitos, neiti on nyt ollut jo parempana pari päivää, joten jospa tämä tästä taas.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa teille!

Minulla on myös ollut jotakin tautia, oli nimittäin ollut kova päänsärky monta päivää enkä ole ollut oma itseni. Tänään on ollut hieman nuhainen olo. Onneksi pääkipu hellitti ja tänään onkin ollut sitten virtaa tehdä vaikka mitä. Pakattu on ja siitä ei näy loppua tulevan, enkä ymmärrä mistä tätä tavaraa on taas kertynyt näin paljon. Paljon olemme panneet vaatteita kierrätykseen ja jotain turhaa sälää kokonaan pois. Pakkaamisen välissä olen laittanut ruokaa ja leiponut kahdesti ja tiskannut ja tiskannut.

Ensi viikolla muutamme, on koko viikko aikaa, joten ei ole suurta stressiä asiasta.

Suomi on ollut tänään mielessä tavallista enemmän sillä onhan tämä meille ulkosuomalaisillekin merkittävä päivä.

Ihan tuli onnen väristykset noista sinun aikaisemman postauksen kuvista.

Nähdään pian! -t.R

Sari kirjoitti...

Kiitos R. Minulla oli muuten ihan samanlainen päänsärky ongelma reilu viikko sitten ja tuntui jo siltä, ettei siihen auta mikään. Mutta onneksi sentään hellitti ja nyt on taas olo jo ihan normaali.

Pikkuneitillä on nyt ollut viime aikoina kaikenlaista vaivaa kiusana, pidämme nyt peukkuja, että taudit hellittäisivät, kun joulukin on jo tulossa.

Teillähän on sitten ihan kivasti muuttoaikaa, mutta vinkatkaa, jos tarvitsette apua. Voin kuvitella, että kyllä sitä tavaraa on teilläkin kertynyt, vaikket olekaan ihan näin paha hamsteri kuin minä.

Noh, paitsi ehkä kenkien suhteen... Vaiko oletko ehkä sittenkään? Enää? Imelda... ;-)

Suomi on tosiaan ollut tiiviisti ajatuksissa ja saimme vihdoin viimein linnan juhlatkin näkymään ja ihailin kaikkea sitä pukuloistoa ja kuuntelin erilaisia haastatteluja mielenkiinnolla.

Eikös vaan ollutkin aika kesäisiä ja varsin tyypillisiä suomalaismaisemia tuossa edellisessä postauksessa? Voi voi, kyllä se on taas hiukan ikävä noihin maisemiin, pakko myöntää.

Mukavaa viikon alkua ja ollaanpa yhteyksissä!

Sooloilija kirjoitti...

Unelmatorttu on aina ihanaa! Ja jostain syystä se on erityisesti miesten herkku, tunnen kaksi miestä, jotka pitävät erityisen paljon unelmatortusta, myöskin ilman niitä päällishörhötyksiä ;D

suklaamarenki kirjoitti...

Aivan ihan näköistä herkkua. Täälläkin olisi hävinnyt parempiin suihin alta aikayksikön :)
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa :)

sanna kirjoitti...

Nam. Makoisan näköistä herkkua! Toivottavasti tyttösi paranee pian, vaikka sitten herkun voimalla! Mukavaa maanantaita!

sariw kirjoitti...

Ihan tuli vesi kielelle ; )
Upean kesäinen kuvakavalkadi aiemmassa postauksessasi....

Mirtzi kirjoitti...

Voi kun olet taas stailannut tuon kääretortun niin ihanasti! Maistui varmasti senkin vuoksi jo ekstrahyvältä!:)

Mari kirjoitti...

Unelmatorttu on mun lempparia, slurps :)

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti minulla oli vielä eilen jotain vikaa päässä kun näytän kirjoittaneen hassusti :).

Miten teidän tyttönen voi, joko hän on parantunut?

Meidän piti tänään saada avain uuteen asuntoon, mutta siirtynee myöhemmäksi. Siellä ei ole voitu siivota kun vesi on poikki, ja nyt meidän pitää kiirehtiä, että saadaan vesi taas virtaamaan. Se asia oli hoidettu jo viime viikolla, mutta kuten tiedät niin täällä eivät asiat aina hoidu niin kuin pitäisi. Joku on tietenkin ihan hermona :).

R

Sari kirjoitti...

Sooloilija. Olen huomannut ihan saman, sillä unelmatorttu on mieheni ja isäni suurinta herkkua! Ilman hörsötyksiäkin... ;-)

Moi Suklaamarenki. Sinne tosiaan hävisi alta aikayksikön. Pitäisiköhän hiukan hillitä tätä makeanhimoa jo. Joulukin tulossa ja kohta tämä näkyy jo vaa'alle mennessä... Huih...

Moi Sanna ja kiitos. Tytär on jo parempi, tosin nokka on vielä tukossa, joten pikkuhiljaa.

Hei sariw. Minulla on kyllä viime aikoina ollut makeanhimoa ihan urakalla. Pitäisi lie jo rajoittaa... Ja kiitos, kuvakavalkaadini on melko kesäinen, sillä viimeisen kymmenen vuoden ajan olemme nähneet vain kesäistä Suomea.

Mirtzi. Meidän isukista tuo hörsöttely oli ihan turhaa, mutta kun innostuin törsöttämään, niin sitten en enää viitsinyt lopettaa, kommenteista huolimati.

Moi Mari, sama täällä, koko perheen herkkua itse asiassa.

Moi R. Ethän sinä miteskään hassusti kirjoitellut. Ja neiti voi jo paremmin. Nokka on vielä tukossa, eli poskionteloissa tavaraa, mutta onneksi tuo strepto saadaan kuriin heti antibiooteilla.

No voi hitsi, toivottavasti pääsisitte kuiteskin jo lähiaikoina muuttamaan. Mutta niinhän se täällä on usein huomattu, että mutkia tulee matkaan...

Rimpauta, jos tarvitsette apua!

vanamo kirjoitti...

Nams, mitä herkkua. Syömisestä puheenollen, minulla on sinulle haaste:)

Sari kirjoitti...

Moi Vanamo ja kiitos. Ja huih, millainenkohan syömiseen liittyvä haaste mua odottaa?

tiina kirjoitti...

Kaunis pienine kermaruusukkeineen. Käytän itse usein myös vastaavia marenkikoristeita, itse tehtynä tai kaupasta ostettuna. Taas blogi ihanaa tunnelmaa täynnä, ja paljon inspiraatiota tälle viikolle. Ihanaa aikaa teille jouluvalmistelujen parissa!

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛