2009-11-09

Ballerina ballerina...

Löysin viime viikonloppuna kirpparilta kauniita, vintage-tyylisiä joulukoristeita, joista tyttären suosikiksi nousi tämä ballerina. Pikkuneitimme harrastaa balettia, joten ihmekös tuo nyt sitten oli. Tämä koriste kuulema menee hänen ikkunaansa joulun alla, ja miksei voisi siellä olla pidempäänkin, sillä ei tuo nyt niin kauhean jouluinen kuusenkoriste mielestäni ole.

I found some beautiful vintage-style christmas ornaments last weekend from a local garage sale and my daughters favorite is this ballerina. Our daughter is a little ballerina herself so it was easy to guess she would like this. She wants this ornament hanging on her window during this Christmas and I guess this could stay there even longer, since it doesn't shout christmas staight away.

11 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Kaunis!
Voi kun paasisi penkomaan kirppareita siella Amerikoissa.Se oli jokaviikkoinen harrastukseni siella asuessani.Paljon kirppareita ja tavara vaihtuu koko ajan.

Teija kirjoitti...

Sopii varmasti oikein hyvin pienen ballerinan ikkunalle! Eikä ole liian jouluinen :) Stokkalla välillä olen katsellut joulukoristeita, eikä nekään aina niin "jouluisia" ole, aiheet kun vaihtelee laidasta laitaan. Tullut varmaan amerikkalaisemmaksi täälläkin koristelut?

Iik, mä en olekaan hetkeen käynyt joulublogissasi, pitääpä mennä lueskelemaan. Mukavaa tiistaita!

suklaamarenki kirjoitti...

Kaunis ja herkkä koriste eikä ollenkaan liian jouluinen :)
Oikein mukavaa tiistaita sinulle.

lumiomena kirjoitti...

Oi, miten kaunis ballerina! Lumoaa varmasti sekä äidin että tyttären :) Täällä olen sekä Stockalla että ihan Anttilassakin huomannut keijukaisaiheisia joulukoristeita. Mielestäni ne ovat talvikoristeita ja oikein suloisia nekin.

Suvi kirjoitti...

On kyllä kaunis koriste. Ja varmasti olisi meidänkin tytön mieleen, kuten kaikki muukin vaaleanpunainen ja prinsessoihin liittyvä.

vanamo kirjoitti...

Voin hyvin ymmärtää, että ballerina ihastui esineeseen:)

Jaa...noihin kirpareihin en itse törmännyt juuri ollenkaan. Muutama "antiikki"-liike ja garage salea kyllä oli. Varmaan vaihtelee alueittain. Itse kaipasin niitä itsepalvelukirppiksiä, joissa saa tonkia rauhassa;)

vanamo kirjoitti...

Niin, tarkoitin siis "kirppareihin";)

Paivi kirjoitti...

Ihan kuin Sari olisit jotain sanonut viikko sitten, että pitää hillitä sitä garage saleissa käymistä ja shoppailua yleensäkin ;-) Ilmeisesti ei onnistunut se hillintä? Mutta kannattaahan niissä käydä, kun niin edullisesti voi tehdä vaikka mitä löytöjä. Kierrätys kuitenkin kannattaa! :)

Sari kirjoitti...

Hei Lisay ja kiitos. Kirpparit ovat olleet minunkin harrastukseni. Välillä kyllä tuntuu, että kyllähän tätä tavaraa jo taitaa olla ihan tarpeeksi, mutta sitten mennään taas ja pidetään omia garage saleja siinä välissä... Kierrätystä parhaimmillaan tämän kai voisi sanoa olevan!

Hei Teija, täällä on tosi paljon sellaisia joulukoristeita, joista ei ihan ensi silmäyksellä osaa sanoa, että ovatko nyt tosiaan joulukoristeita vai ihan muuten vain silmänruokaa. Kiva kuulla, että sieltäkin löytyy vaihtoehtoja, eivätkä kaikki koristeet ole niin kirkuvan jouluisia, vaikkei siinäkään mitään vikaa toisaalta ole.

Hei Suklaamarenki. Herkkä tämä on minustakin ja tyttärelle tätä heti ajattelinkin, kun arvasin hänen siihen ihastuvan.

Moi Lumiomena. Keijukaisetkin kuulostavat koristeiden aiheina tosi kauniilta, täällä en ole sellaisia nähnytkään.

Moi Suvi. Meillä ihan sama juttu. Vaaleanpunainen, prinsessat ja ballerinat, siinäpä ne tärkeimmät.

Moi Vanamo. Enpä minäkään juuri garage saleissa kierrellyt, kun asuimme vielä townhomessa, mutta kun muutimme tänne "maalle", niin silloin hoksasin nämä neighborhoodin garage salet ja kierrän kyllä, ehkä liiankin ahkeraan... ;-) Itsepalvelukirppareitaki täältä löytyy, mutta hinnat ovat usein hiukan liian korkeat.

Moi Päivi. Ihan kuin olisin kuulevinani pientä sarkasmia tuossa kommentissasi... hehe... No mutta, niin se vain on, ettei näillä hinnoilla pysty lopettamaan garage saleissa käymistä. Ei sitten niin millään... ;-)

Mari kirjoitti...

Ompas kaunis koriste! Garage saleissa tuntuu olevan paljon ihanuuksia...

Sari kirjoitti...

Moi Mari, ja kiitos. Ja juu, ihan liikaa. Tarttis kai osata väliin jo hillitä itsensä, vaan kun ei vaan pysty... ;-)