2009-03-09

Tunnustus - Award

Kiitos Anulle tästä ilahduttavasta Hyvän mielen Blogi tunnustuksesta, jonka ojensit myös minulle ;-)

Thank you Anu for this fun Blog Award!

Ja kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille! Arvonta suoritetaan huomenna, kunhan onnetar pääsee kerhosta. Saas nähdä, kelle saippuat huomenna lähtevät!

Tänään olen kärsinyt aivan hillittömästä tukkoisuudesta ja luultavasti taas kerran on poskiontelontulehdus kyseessä, sillä pääkin on ihan pökkelö ja olo ihan höntti. Mutta siitä huolimatta siivoilin tänään kaappeja ja koetan saada kaiken ylimääräisen pois.

And thank you for all you that have participated in the drawing! We will announce the winner tomorrow and I wish you all good luck!

Today I have felt so congested and I feel I have sinus infection once again. My head is all numb and I feel so tired. But still I decided to do a little cleaning at our house, just cleaning some closets from all the extra we tend to have.
Niinpä tänään, vähän vajaakuntoisena, ja naistenpäivää viettäessäni, palasin ajatuksissani takaisin joulukuiselle automatkallemme ja tähän pieneen kaupunkiin, Carmeliin. Voisin viettää täällä helposti viikonlopun ja ehkä pidempäänkin näitä ihania pieniä kauppoja ja putiikkeja kierrellen.

So today, when it is Women's Day, I just went back to our roadtrip last December and to this small town of Carmel. Oh, I could spend a whole weekend here in this cute little town!
Istahtaa johonkin lukuisista pikkukahviloista tai ravintoloista ja tilata jotain pientä naposteltavaa.
Sit down in some the many cute little cafes or restaurants and order something little to eat.


Tai ihan vain istahtaa alas ja nauttia, lämpimistä, aurinkoisista Kalifornian päivistä!

Mukavaa viikon alkua kaikille!

Or just to sit down and relax, enjoying the warm, sunny California days!

Have a nice week!

Sari

16 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Ikävä kuulla että siellä ollaan sairaana. Pikaisia paranemisia! Ja ei voi olla totta että missasin täysin tuon arvonnan! Tämän siitä saa kun ei ole bloggaillut pariin viikkoon. :P

Aivan ihania kuvia kahviloista ja putiikeista, todella suloisen näköinen paikka tuo Carmel!

Anne kirjoitti...

Kauniita kuvia jälleen kerran! Pikaista paranemista ja mukavaa uutta viikkoa!

Weisser Traum kirjoitti...

hallo sari oh wie beneide ich dich. in californien ist es bestimmt sooooooooooo warm. grüsse aus der schweiz daniela

Mari kirjoitti...

Pikaista paranemista! Ompa ihanan näköinen kaupunki tuo Carmel...

Sooloilija kirjoitti...

Voi, toivotaan, ettei ole poskiontelotulehdusta, se on niin ikävä tauti sairastaa..

Nuo Kalifornian Carmelin kuvat ovat todella ihastuttavia! Juuri tuollaisiin maisemiin unelmoin pääseväni joskus käyskentelemään.. Mutta ehkä vain unissani ja unelmissani..

Jael kirjoitti...

Kiva tunnustus , sun blogi onkin hyvän mielen blogi! Toivottavasti poskiontelotulehdus menee pian ohitse.
Onpa kaunista tuolla Carmelissa, eikös se ole just se Clint Eastwood oli pormestarina?

Sirkka kirjoitti...

Moikka Sari!

Voi jummi jammi mitä näytät....iiiiiihaaaniia kuvia!!!
Siis nämä on just sitä mistä pidän, tiesit!! Voisin kyllä viettää pitempääkin...

Onnitelut tunnustuksesta, meinasin ihan unohtaa tässä töpinöissä!

Ai teillä jo vaihtunut kesäaikaan...on se vaan niin ihanaa, kun valoisuus lisääntyy, siitä minä pidän!

Kiitos silmänilosta!
ja voi hyvin:)

Sirkka kirjoitti...

minä vielä..ootkos kokeilut nenätippoja Nasolin tai mitä siellä teillä saa... äläkä niistä kovaa, sillä silloin paine menee helposti poskionteloon.

Sari kirjoitti...

Hei Kazza. Tämä on ihan normaalia kevätsairastelua. Alan jo tottumaan tähän, että joka syksy ja joka kevät tämä tauti iskee... Olet mukana arvonnassa, no hätä! Ja Carmel, se on kyllä tosi kaunis pikkukaupunki.

Kiitos Anne, eiköhän tämä tauti tästä voiteta, hissukseen. Ja mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin.

Hallo Weisser Traum, und danke schön! Und entschuldigen Sie meine nicht so gut Deutsch... Aber so stimmt es! California es sooooo schön und so warm!

Hei Mari ja kiitos, eiköhän se tää tästä taas, hissukseen paremmaksi muutu. Eikö olekin viehättävä pikkukaupunki tuo Carmel?

Sooloilija, sitä mäkin toivon, ettei olis, vaan miltei sen jo arvaa. Tuttu tauti... Eikä sitä kuule koskaan tiedä, josko sinäkin vielä joku päivä löydät itsesi noista maisemista, muutenkin kuin unelmissasi ;-)

Hei Yaelian, ja kiitos! Niin ja eiköhän tämä tautikin tästä laannu ;-) Carmel on kaunis paikka, mutta ihanks tosi, onko Eastwood ollut kaupungin pormestari? Wau, en edes tiennyt tuosta.

Hei Sirkka, ja kiitos. Näissä maisemissa viihtyisin minäkin, uudellemmankin kerran. Kesäaikaan tosiaan jo siirryttiin ja tänä aamuna oli lievää takkuilua, kun herätin perheen pienintä kerhoilemaan. Siinä oltiin silmät ristissä niin tytär kuin äitikin... Mukavaa viikon alkua!

Sari kirjoitti...

Moi Sirkka, nenätipat on kyllä ajatuksissa. Ajattelin kipaista apteekin hyllyillä, kunhan tästä koneelta taas saan itseni irti... Siis ihan tosi, onko kovaa niistämisessä se vaara, että paine menee poskionteloihin? Ups! Arvaapa vaan, kuka niistää aina oikein olan takaa... hih... Ihanat jutut... ;-)

Piitis kirjoitti...

Hei Sari! Oletko kokeillut Höyryhengitystä ja veteen piparminttutippoja, jo pitäis tukkoisen nenän avautua. Itse kärsin ahtaista poskionteloista ja nuhan saaneena ontelot tukkiintuvat heti.
Suomesta saa Munkkitippoja,hyvä yleistroppi mihin tahansa vaivaan. No, se siitää:)
Kuvasi saavat matkakuumeen aikaan. Me olemme suunnittelleet Kaliforniaan reissua. Mikä vuodenaika mielestäsi on hyvä toteuttaa matka?
Viime kesänä olimme 3 viikkoa Australiassa, Sydney, Melbourne, Adelaine olivat kohteena. Suosittelen:))
Toivotan pikaista paranemista Sinulle:)
Terkuin Piitis

"Kantriina" kirjoitti...

Onnea tunnustuksestasi... miekin saan kyllä tosi hyvän mielen blogistasi!
Pikaista paranemista toivottelen siulle ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

Kantriina :)

mimmuli kirjoitti...

Ihania kuvia taas ilmestynyt tänne=)) Pikaista paranemista=)

Sari kirjoitti...

Moi Piitis ja kiitos vinkeistä. En ole vielä kokeillut höyryhengitystä, vaan kai se on kohta kokeiltava, jollei ala helpottamaan. C-vitamiiniporetta olen juonut veden seassa, lähden kohta ostamaan marjoja ja nenätippoja laitan varmasti illalla ennen nukkumaanmenoa. Jospa alkaisi aukenemaan tämä tukkoinen nokka...

Kalifornia on talvisin aika kylmä (ainakin pohjois-osa), ehkä loppukevät tai alkukesä olisivat kauneinta aikaa, kesällä voi olla liian kuuma ja sitten on ne metsäpalotkin mahdollisesti riesana. Mutta itse lähtisin uudemman kerran mieluusti keväällä.

Kiitos kaunis Kantriina. On ihana kuulla, jos blogini tuo oikeasti iloa ihmisille ;-) Koetan saada itseni hissukseen kuntoon ja samoin oikein mukavaa viikon alkua sinulle!

Kiitos Mimmuli! Eiköhän tämä tästä taas iloksi muutu... ;-)

Saara kirjoitti...

Aah, Carmelin kuvia. Kiitos naista, kiva piristys lumen keskelle!
Pitaa ehka tehda kesalla/syksylla uusi roadtrippi sinne..
Clint oli paikan pormestari, silla on oma rakennuskin pubeineen ja taidekauppoineen siella ylamaessa.
Paranehan pian!

Sari kirjoitti...

Moi Saara ja ole hyvä piristyksestä! Tänne mäkin voisin mennä uudestaan, vaikka heti! No johan, en ollut olleskaan tietoinen Clintin osuudesta tähän kaupunkiin liittyen. Höh, olisipa ollut hauska käydä hänen pubissaan ja taidekaupassaan. Jollei sitten tietämättämme käyty... ;-)