2009-03-17

Ihana tunnustus ja kevätkukkasia -
Lovely Award & spring flowers

Kevätkukkasia on nyt tullut laiteltua kotiin ja keittiötä koristaa nämä narsissit fiksaamassani saviruukussa.

We have some Spring flowers at our home and in our kitchen I have white narcissus in a pot I fixed.

Keittiön saarekkeella narsissit asustavat.

This narcissus pot sits on our kitchen island.

Maalasin perinteisen saviruukun valkoisella suihkumaalilla ja lisäsin tuollaista vanhaa hamppuköyttä ympärille. Ja valkoisia kiviä vielä kukkasten juurille, niin valmista tuli. Ja niin helppo muodonmuutos vanhalle ruukulle.

I painted this old clay pot with white spray paint and added that old rope around the pot. And then I just added some white rocks on top of the soil and it's all ready and such easy fix-up for an old clay pot.

Ja pienet tipuset ilahduttavat kukkasen juurella.

And those little chicks make me smile.

Ja tämän ihanan tunnustuksen sain Jutalta. Kiitos kaunis tästä päivän piristyksestä!!!

And this lovely award I got from Jutta. Thank you so much for this nice suprise! You just made my day!

14 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Olet kekseliäs ja touhukas. Tuo purkin maalaus on hyvä idea, olen sitä itsekin joskus tehnyt, mutta pensselillä. Suihkumaalilla saisi tasaisemman pinnan..

Jossu kirjoitti...

Hyvä idea ja kauniin sait aikaiseksi. Ja pääsiäinen on siis jo teillä... tänne ei vielä ole ehtinyt.

Suvi kirjoitti...

Täällä en ole vielä narsisseja kaupassa nähny, mutta varmasti kohta tulee myyntiin. Jos varastosta löytyy vanhoja purkkeja, taidan minäkin niitä vähän suihkuttaa maalilla. Hienot purkit olet tehnyt.

Mari kirjoitti...

Ihana asetelma ja ruukusta tuli hieno! Minäkin hypistelin jo puutarhalla narsisseja mutta en vielä ottanut...
Ja niin, onnea tunnustuksesta ;) Sinulla on niin piristävän ihana blogi jota on mukava seurata!

RouvaHoo kirjoitti...

Onpa kaunis asetelma.
Pidän narsisseista ja erityisesti noista vaaleista. Tällä hetkellä narsisseja on täällä ihan joka paikassa. Erityisesti ne ilahduttavat puuduttavassa ruuhkassa moottoritien varrella.
Happy St.Patrick's Day Irlannista!

"Kantriina" kirjoitti...

Yhdyn täysin Sooloilijan sanoihin "Olet kekseliäs ja touhukas" :) Kauniisti olet pääsiäiskukkasi laittanut esille ja purkkia tuunaillut. Kiitos inspiraatiota antavista kuvista... tekisi mieleni jo kokeilla pääsiäisistutuksia :)

Onnea myös saamastasi tunnustuksesta! Kuvasi ovat niin kauniita ja blogiasi mukava lukea, että olet totisesti tunnustuksen ansainnut!

Halauksin,
Kantriina

Sari kirjoitti...

Kiitos Sooloilija. Sitä kun on tätä aikaa... ;-) Juu, mutta tällaiset jutut on helppo toteuttaa. Mä kans mietin ensin pensseliä, mutta täällä toi ns. spraymaali on niin halpaa, että päädyin sitten siihen. Ja tulos yleensä tasaisempi kuin pensselillä. Mutta joskus taas ne pensselin jättämät jäljetkin ovat kauniita.

Hei Jossu. Pääsiäistä olen jo laitellut innolla, sillä pidän erityisesti pääsiäisestä ja kaikista ihanista keväisistä koristuksista.

Hei Suvi ja kiitos. Varmasti kohta tulevat narsissit sinnekin myyntiin. Ja eikun vanhoja ruukkuja etsimään...

Hei Mari, seuraavalla kerralla jo sitten narsisseja matkaan, eikös vaan ;-) Ja kiitos, tunnustukset kyllä lämmittävät aina mieltäni ja olen niistä aina yhtä ihmeissäni ja otettu!

Hei RouvaHoo ja arvaan, että sielläkin narsisseja näkyy katukuvassa ja tien pientareilla. Täällä monesta kukkapenkistäkin jo narsissit pilkistävät. Ja kiitos samoin sinne mukavaa St. Patrick's Dayta!

Kiitos Kantriina, kivaahan näitä tällaisia pieniä juttuja on tuunata, minä jo odotankin mielenkiinnolla, mitä ihanuuksia sinun kodistasi taas löytyy. Siellä käyn tämän tästä kuolaaamassa!

Johanna kirjoitti...

Onnea saamastasi tunnustuksesta!
Ihania narsissia olet löytänyt! Yleensä jokapuolella on niitä keltaisia mutta noi on niin paljon nätimpiä mun silmääni! Täytynee kans etsiä, josko jo löytyisi täältäkin niitä.. Iloista keskiviikkoa!

M'man kirjoitti...

Oi, ihanan kevainen, paasiaispostaus ja kuvia!!

Onneks olkoo myos tunnustuksesta!

Sari kirjoitti...

Hei Johanna ja kiitos! Valkoiset narsissit ovat kauniita, eikä täällä itse asiassa ole lähikaupoissa keltaisia narsisseja edes tullut vastaan. Ja varmasti niitä jo kohta löytyy sieltäkin kaupoista. Mukavaa keskiviikkoa myös sinulle!

Kiitos M'man. Pääsiäistunnelmissa täällä jo ollaan ;-) Samoin onnea sinulle samaisesta tunnustuksesta!

Hertta kirjoitti...

Hei vaan, täällä uusi "fanisi" blogimaailmassa ;D
Tulen varmaan piipahtamaan ja "latautumaan" usein sivuillasi...
Helena

Sari kirjoitti...

Hei Helena ja kiitos kommentistasi. On tosi kiva saada uusia lukijoita ja kommentoijia tänne. Tervetuloa uudestaan! Ja mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Nina kirjoitti...

Onnea myös minulta tunnustuksestasi!:)

Tosi soman narsissiruukun olet askaroinut. Ja narsissisi ovat lisäksi kauniin vaaleitakin. Eipä tuota lajia taida täältä meiltä päin löytyäkään.

Mukavaa viikonvaihdetta!:)

Sari kirjoitti...

Hei Nina ja kiitos. Narsissit ovat kyllä kauniita kukkasia ja minäkin tykästyin tuohon vaaleaan sävyyn. En tiennytkään, ettei näitä löydy Suomesta.

Mukavaa viikonloppua sinullekin!