2009-02-10

Vaaleaa tunnelmaa - Light colors

Minä olisin voinut koisia aamulla vaikka kuinka pitkään, sillä yöllä tuli istuttua nenä kiinni kirjassa ihan liian myöhään. Liekö olisi kello yhtä lyönyt, kun sammutin vihdoin yölamppuni.

Mutta tänään oli neidillä harrastuksia ja onneksi kuumeilu on jo ohitse, niin pääsimme vähän tuulettumaan monen päivän kotona notkumisen jälkeen ;-)

-----------------------------------

I could've slept very late this morning, since last night I was awake way too late. I just couldn't stop reading. I guess it was around 1 am when I finally turned off the lights.


Olisin toisaalta voinut hyvinkin istahtaa makuuhuoneen nurkkauksessa olevan vanityn ääreen ja jäädä lukemaan...

I could've sit by my vanity and continue reading...

Hieman on patinoitunuthan tämä jo on, mutta on minusta viehättävä juuri näin...

Yes, it's shabby chic and I like it just the way it is...

Valokuva pikkuneidistämme silloin pienenä... Pienessä rasiassa kuivattuja ruusun terälehtiä.

Photograph of our daughter when she was so small... In that little box I have some dried rosepetals.

Pieniä yksityiskohtia peilin peiliin ripustettuna.

Little details hanging from the little mirror.

-------------------------------------

Sain myös piristävän yllätyksen Marilta ja Hanelta. Kiitos teille tästä tunnustuksesta ;-)

Auts. Tämä pitäisi kai laittaa eteenpäinkin, mutta nyt on aivot niin ruosteessa, että ojennan sen teille kaikille ihanille blogin pitäjille, joiden sivuilla pompin tämän tästä ;-)
------------------------------------

Mukavaa viikon jatkoa teille!


Have a nice week everyone!

Sari

10 kommenttia:

Mirtzi kirjoitti...

Hei, kiitos vierailusta blogissani:) Se oli mukava yllätys, tulin sitten vastavierailulle ja täällä se vasta kivalta näyttääkin:) TAidan myöskin tulla toiste käymään!

Mirtzi

Sirkka kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta!

Voi kuinka ihanaa.kun tyttäresi on parantunut...nyt vaan sit ihan rauhallisesti alkuun, ettei tule uudestaan...ei siis mitään rehkimisiä. Anteeksi tämmöinen neuvominen, uskon ja tiedän, et tiedät parhaiten:)

Mut nämä sinun kuvasi ovat ihastuttavia ...kaikista pidin...ihania, ensiksi luulin et olit ottanut , jostain lehdestä ne, mut sitten muistin tuon peilipöydän.
Itse en ole koskaan ottanut mistään lehdestä kuvia ja arvaa onko muistamista, kun räpsii kotoolta, et onkohan tämä jo kuvattu....

Oikein ihanaa päivää teille sinne, ihanaa olla terveitä!

Mari kirjoitti...

Kauniita kuvia taas! Ihanalta näyttivät myös aiemman postauksen herkut... Pitääkin joskus kokeilla:) Ihana juttu, että alatte olla kunnossa!

Mari kirjoitti...

Kiva kun siellä voidaan jo paremmin! Ihania kuvia kertakaikkiaan, todella hieno tuo peilipöytä!

Hane kirjoitti...

Moi !
Mulla on sulle tämä sama tunnustus kun en huomannut, että olit sen jo saanut ;O) Siksi laitan sen tähän samaan kommenttiin ! Tykkään Blogistasi, joten Ole Hyvä !

Sari kirjoitti...

Hei Mirtzi ja kiva nähdä sua täällä! Ja tervetuloa uudelleen, vieraillaan toistemme luona jatkossakin ;-)

Hei Sirkka, ja kiitos. Tunnustukset tuntuvat aina mukavilta! Juu, onneksi on kuumeilut pikkuneidiltä ohitse ja tänään sai jo mennä kerhoilemaan. Rauhallisesti koetetaan ottaa juu, mutta se on vähän meidän rämäpäällä vaikeaa, kun on tuota energiaa aina niin hurjasti.

Juu, omia kuvia nämä on ja omasta kotoa, mutta on tuo pöytä vilahtanut täällä aiemminkin ;-) Eipä se kai haittaa, vaikka joskus tulee tuplanakin tunnelmia kotoa. Sinulla kyllä on niin ihania kuvia aina, teidän koti on melkoinen aarreaitta!

Hei Mari ja kiitos, tuo vanity on minun lempijuttuni, vaikka mies siitä jotain poikkinaista sanaa koetti vääntää sen ostettuani. Cupcakesit on aivan ihania, mun tarkoitus on tehdä pieni postaus vielä yhdestä kirjasta, josta löytyy mitä mainioimpia ohjeita. Tulee siis lisävinkkiä, jos cupcakesit herättivät kiinnostuksen. Olin yllättynyt, että yllättävän moni ei tiennyt cupcakeseista lainkaan. Ja kiitos, perheen pieninkin voi jo tosiaan paremmin ja kuumeilut on ohitse, onneksi. Aina huolettaa, kun lapsi sairastaa...

Mari, juu paremmin voidaan ja kiitos, oma koti on kullan kallis ja ajattelin väliin laittaa taas kuvia kodista, kun on niin paljon muuta tullut viime aikoina postailtua ;-)

Hei vaan Hane ja kiitos sinullekin tunnustukesta! Voihan nenä, näitähän nyt tipahtelee sieltä ja täältä, olen ihan otettu!!! Kiitos kiitos!

"Kantriina" kirjoitti...

Oi tuo ensimmäinen kuva on kuin suoraan uudesta Jeanne d'arcin lehdestä.. tosi kaunis!
Kiitos ihanista kuvistasi.

Ja tahdon myös onnitella tunnustuksestasi! :)

Sari kirjoitti...

Hei Kantriina ja kiitos sinulle kivasta kommentistasi. Kauniita ovat kuvat myös sinun sivuillasi ;-)

Heidi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi :)

Täältähän löytyikin myös kiva blogi ja nuo sinun kuvasi on kyllä kauniita!

Sari kirjoitti...

Hei vaan Heidi ja kiitos vierailusta! Mukavaa viikon jatkoa!