2009-02-25

Uusi patiosetti - New patio set


On miltei minun... Tarkoitan, että se pitää vielä noutaa kaupasta, tänään tai huomenissa...

Is almost mine... I mean that I still need to pick it up from the store, today or tomorrow...

-------------------------------------

Ja miten tässä taas näin kävi?

Jaa-a. Olimme tänään ystävättären kanssa kaupungilla ja päätimmepä käväistä pikaisesti myös Pottery Barnissa. Ja mitä minun silmät näkivätkään? Tämän setin, jonka pöytä oli -50% alessa ja tuolit -75% alessa. Ja valkoisena! Huraaa!!! Kuvan pöydässä on rautalevyn päällä vielä lasikansi, sitä ei tähän ostamaani ryhmään tule, mutta muuten on identtinen tämän kuvissa olevan setin kanssa.

Olemme koettaneet jo katsella kesäksi uutta patiosettiä, sillä vanha puinen sellainen on ollut yksi päänvaiva täällä kuumassa asuessa. Hiomista ja lakkaamista kesäisin ja syksyisin, ja joka kevät yhtä karseassa kunnossa. Mies jo totesi viime syksynä, että tänä keväänä hankitaan uusi setti, tämä lakkaaminen saa jo riittää yhden ja saman pöytäsetin osalta.

Joten, tässä sitä nyt sitten ollaan. Ja olen ihan ikionnessani tästä uudesta ryhmästä.


And how I ended up doing this?

Well, I was shopping with my friend today when we ended up going to a local Pottery Barn store and what did my eyes see? This set -50% of the table and -75% the chairs. And it was white! Hooray!!!

We've been looking for a new patio set, since our wooden one has given us so much trouble and work (staining and staining), we decided we want a new one and preferably not made with wood, but iron.

So, here I am and so happy about this new patio set.

--------------------------------------

Nyt on sitten todistettu sekin, että erään äidin pää voi seota jopa yhdestä patiosetistä...

Nyt kun vielä osaisi päättää, että minkä väriset istuintyynyt kävisivät näiden tuolien kanssa? Itse mietin jotain muuta kuin kuvassa näkyvää tummansini-valkoraitaa. Vinkkejä otetaan vastaan... ;-)

So now it's proved that my head can start spinning over for a patio set...

And now I am wondering what kind of cushions would go with these? I am not so into a navy blue-white stripes as in the picture. I am happy if you can give some ideas.... ;-)

16 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kiitoksia Sari kun piipahdit,
Voi olen iloinen puolestasi, kun osui silmiisi just tuo pöytäsetti ja mikä parasta huomattavine alennuksineen! Onnea!
Minä ehdottaisin istuin päällisiin tai jos ne oli itselläni niin laittaisin samaa sävyä mitä on sisätiloissakin, tai mikä sopii teidän ympäristöön... varsinkin jos se ryhmä näkyy ikkunoista tai sit lempivärisävyä, mut sitähän on jo kotonakin... ja tietenkin katsoisin et olisi pestävät päällisetä irto sellaiset. Jos istuintyynyt ovat kiinteät ja paksut voivat olla hankala pestä ja kuivaus kestää, jos sattuu olla taivaan alla vai...

Mukavaa päivää!

Mari kirjoitti...

No nyt mun eka kommentti hävisi jonnekkin... Otetaan alusta...
Siis, aivan ihana pöytäryhmä ja vielä oli niin isossa alessa! Istuintyynyksi jotain raikaan väristä kesäksi? Mukavaa torstaita!

mimmuli kirjoitti...

Onnea upealle löydölle=) Iki ihania kuvia..ja yläosakin on uudistunut=)

Sari kirjoitti...

Moi Sirkka ja kiitos vinkeistä. Itse mietin, että valkoiset istuintyynyt olisi ihanat, mutta miten lie sitten likaantuvat ajan myötä. Ikeassa olen nähnyt edullisia istuintyynyjä, niitä tässä vähän mietin.

Moi Mari, joku raikas värikin voisi olla kiva. Punaistakin mietin ja myös raikkaan keltaista, mutta en tiedä, kyllästyisikö keltaiseen ajan myötä.

Kiitos Mimmuli, tuolla tuolit jo kököttää autotallissa, pöydän kansilevy pitäisi hakea tänään, kun ei mahtunut autoon. Juu, banneri meni uusiksi, kun otin kuvia tuollaisesta huonetuoksusta kylppärissämme ja hoksasin, että siinähän on pinkki pioni ;-)

"Kantriina" kirjoitti...

No nyt sait kyllä semmoiset alennukset, että eihän ryhmää olisi voinutkaan jättää sinne kauppaan!!!
Tosi kaunis pöytä ja tuolit... aivan kateellisena täällä katselen nuita kuvia :)

Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Kiitos Kantriina. Minä olen ihan sekopää, mitä tulee alejen suhteen. Mutta kerrankin meni nappiinsa, kun ihan oikeasti tarvittiin uusi patiosetti.

Mut hei, siellä Suomessa vasta ihania settejä löytyykin ja siellä on kiva, kun voi ostaa puisenkin ja se kestää. Täällä ei puiset kalusteet kestä kesän kuumuutta, vaan halkeilevat ja haalistuvat ihan muutamassa kuukaudessa.

Andrea kirjoitti...

What a beautiful patio set. I think some burlap or linen covered cushions would look beautiful with that set.

Sari kirjoitti...

Hi Andrea. You are right, burlap or linen would be a perfect match with these. Thank you for your ideas!

Sirkka kirjoitti...

Laita vaan sitä punaista tai keltaista, ovat raikkaan väriset, hei ja ainahan niitä voi pestä.
Vaikka meillä on vaaleaa, niin istuin tyynyt ulkona ei ole vaaleaa, koska meiltä löytyy muitakin värejä.
Kuuntele Sari sydämesi ääntä, makuja on niin moneksi...

Ihanaa päivää!

Taika kirjoitti...

Käytännöllinen ja kaunis setti!

Minä hankkisin pinkit tuolinpäälliset, yllätys, yllätys:) Valkoiset päälliset vaaleanpunaisin pikkuruusuin voisivat myös olla kivat, jos sellaisia on olemassa.

Miehesi ei ainakaan taida äänestää minun ehdotustani, vaikka pinkki kakku maistuikin;)

Tilu kirjoitti...

Hentoa puuterisen vaaleanpunaista minäkin sinulle ehdottaisin tyynyjen väriksi (jos setti tulee katoksen alle). Jospa löytäisit edulliset tyynytkin, jotka raaskii sitten uusia, kun väri haalistuu tai likaantuu. Lapsiperheessä tyynyt (varsinkin uudet tai vastapestyt) jostain syystä aina saavat päällensä lasillisen mehua tai ketsuppipilkkuja. Hmm. ehkä pitäisi valita kangas, jossa on jo valmiina punaisia läiskiä ja pilkkuja ;). Hyvää viikonloppua!

Maria kirjoitti...

Todella kaunis setti!
Siskolle ompelin tuossa omenanvihreät tyynyt valkoisin palleroin. Voisi olla raikas ja kaunis kangas myös tuossa. Toinen ajatus, valkoisella pohjalla roosat ruusut taisivat tulla jo. Tai entäs joku reipas pinkki-raita-ruutu... :)
Mukavaa viikonloppua! :)
-Laitan s-postia, kunha kotiin pääsen.

Sari kirjoitti...

Sirkka, tänään jo vähän katselin noita istuinpäällisvaihtoehtoja kaupungilla käydessäni ja huh, kun monenlaista väriä ja kuosia tarjolla. Pitää vielä miettiä tätä... Ja niinhän se on, että omat mieltymykset silmällä pitäen.

Hei Taika ja olet oikeassa, miehen suosikki ei ehkä ole pinkki, mutta on kyllä niin kiva kaveri, että joustaa ja antaa mamman huseerata väriensä kanssa ihan vapaasti. Tuo vaalealla pohjalla pinkkejä ruusuja tai kukkasia kuulostaa muuten aivan ihanalta. Sellaista kuosia ei ole valmiina tullut vastaan, mutta tietty kankaana voisi löytyä, pitäisi vaan olla vahvempaa markiisia, jotta voi ulos laittaa. Mutta katsellaan...

Hei Tilu ja kiitos vinkeistä. Meillä ei ole tuossa patiolla katosta (puhetta on ollut katoksen rakentamisesta, mutta juu-u, ehkä joku päivä... joku vuosi se tapahtuu...), joka on vähän harmi, sillä aiheuttaa aina vähän extrapäänvaivaa kaikkien tekstiilien valinnoissa. Esim. ihan valkoinen on ihan mahdoton, jollei ole konepestävät tyynyt. Ja sitten on vielä tämä alle kouluikäinen tässä, joka on mestari (äitinsä rinnalla, siis oikeasti!) sottaamaan istuintyynyt ja liinat, joten toi kommenttisi osui kyllä ihan oikeaan... ;-)

Hei Maria ja kiitos vinkeistä. Ja hei, olehan kuulolla, seuraavassa postauksessa linkitän sut tänne ;-)
Tiedätkö, mä katselin tänään JUURI ompunvihreitä istuintyynyjä ja aurinkovarjoa ja jotenkin ihastuin. Olivat tosi raikkaat ja keväiset! Että hankalaksi menee, kun alkaa olemaan näin paljon ihania vaihtoehtoja. Noilla valkoisilla palloilla nuo omput tyynyt kuulostavat aivan ihanilta. Millaisesta kankaasta ompelit ne? Oliko vahvempaa puuvillaa vai ihan markiisia? Pinkki-valko raita ruutukaan ei muuten olisi hassumpi vaihtoehto. Hei, odottelen postiasi ja palaillaan!

alice kirjoitti...

Lucky you...What a great deal! Enjoy your new patio set, it's fabulous!

Sari kirjoitti...

Thank you Alice! For once I was at the right place at the right time ;-)

M'man kirjoitti...

TAmmoiset ostokset - loydot - ovat ehdottomasti parhaimpia!

Kaunista, kuten koko kotisi muutenkin. Hyva sisustusmaku sulta kylla loytyy. :)