2009-02-22

Pulloja - Bottles

Vanhat pullot ovat aivan ihania. Varsinkin ne kauniit lasiset, vanhat limukkaputelit. Kuten nämä saamani pullot, jotka Suomesta saakka tänne olen joskus tuonut.

Ne vaan miellyttävät silmääni ja saavat hyvälle mielelle. Siis ihan totta, nämä pullot! Ne tuovat iloa minulle!

Old bottles are so beautiful. Especially all those old glass ones, those lemonade bottles that people used to have. Like these ones I have brought from Finland some years back.

They just please my eyes and make me happy. Yes, this is true. These bottles really give me joy!

Jo nuo värit ja muodot ilahduttavat.

Even the colors and the shapes make me happy.

Ja kuinka ne ovat kiva pieni ryhmä, kaikki kolme. Minun somat vanhat putelini... ;-)

And how they make a nice little group together. My dear old bottles... ;-)

---------------------------------

Ja tänään hinkkasin vanhoja suolakurkku- ja tomaattikastikepurnukoita ja irrotin tuotemerkkejä, jotta saan taas lisää lasitavaraa itselleni. Vaikka kynttilöitä, simpukoita tai käpyjä varten. Eli jonkinlainen pullovillitys taitaa olla menossa.

And today I washed all my old pickle- and tomato sauce bottles and took away all the labels so that I can use them as decorational items. For holding candles, shells or something else. That I will figure out sooner or later. So I guess I have some kind of bottle, and jar obsession going on here.

Mukavaa sunnuntaita kaikille täältä pullojen keskeltä...

Have a nice Sunday everyone. I will continue to clean my bottles...

Sari

14 kommenttia:

alice kirjoitti...

They are lovely. I also can't bring myself to throw away bottles, old glass candle holders and cute jars. I know I will find a use for them someday.
I have been enjoying your blog!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

kauniita

(hävisikö kommenttini???)

Sooloilija kirjoitti...

Sulla on täällä ihana uusi ilme!

Lasipullot ovat minunkin mieleeni. Varsinkin värillinen lasi miellyttää ja periaatteessa vähän keräänkin sitä. En välttämättä pulloja, mutta värillisiä lasiesineitä..

Hanneles paradis kirjoitti...

Nuo vanhat pullot on niin kauniita, erityisesti kevätauringossa.

Sirkka kirjoitti...

Huomenia Sari,
kiitos visiitistäsi oli hymy,

pullot...aikoinani niitä oli minulla tusinan verran, myin sit pois kirppiksellä pilkkahintaa oikeastaan ilmaiseksi..jonkinlaisen mielenhäiriön saattelemana:)) muutaman jätin kuitenkin itselleni.
Kauniita ovat...

Mukavaa päivää sinulle!

hiiriemo kirjoitti...

Hei!

Taasen aivan ihania kuvia...

Minäkin haaveilen isoista lasipurkeista luontoaarteitani varten. Kirppis lienee oiva löytöpaikka, meillä kun kukaan ei syö suolakurkkuja tai punajuuria sellaisia määriä, että kannattaisi ostaa isoja purnukoita.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa sinne pullojen keskelle ;)!

Suvi kirjoitti...

Kauniita on pullot.

Olethan huomannut että etikettien tarrat saa rasvalla pois helposti. (Ensin pientä liotusta että paperi lähtee pois. Sitten voita/rasvaa pintaan ja parintunnin odottelu. Tarra lähtee pyyhkäisemällä pois.)

Jutta kirjoitti...

Pullot on ihania :) Minulla on samanlaisia turkooseja korkillisia kuistin ikkunalla, ne on niin kivoja.

Kiitos Suvi vinkistä, minä olen jo jonkun aikaa yrittänyt poistaa paria erityisen sinnikästä etikettitarraa. Testaan heti vinkkiäsi :)

Sari kirjoitti...

Hi Alice. And thank you for your comment. Same thing here with all the bottles and jars ;-)

Hannelen Paratiisi, ei hävinnyt mihinkään, ja kiitos ;-)

Sooloilija. Juu, toi banneri vaihtui, kun hoksasin, et mulla on tuollainen pioni-hajustin kylppärissä ja sit meni uusiksi jutska. Lasiesineet on kauniita, millaisia lasiesineitä sä keräät? Suomessahan on ihania lasisia lintuja yms. tarjolla.

Hanneles Paradis, lasipullot on tosiaan kauniita, nämäkin ovat kylpyammeen reunalla lasiseinää vasten, joten näyttävät kivalta luonnonvaloa vasten.

Sirkka, lasiesineitä löytyy tosiaan kirppareilta kohtuuhintaan ja olen minä Suomesta tainnut ostaa kirppareilta näitä kyseisiäkin pulloja joskus. Samoin erilaisia tölkkejä yms. kaunista lasitavaraa. Hyvä, että jätit sentään joitakin lasiesineitä itsellesikin, etteivät menneet kaikki pilkkahintaan.

Hiiriemo, kirppareilta tosiaan löytyy vaikka mitä lasisia purnukoita ja pulloja. Meilläkään ei niin hirmuisen isoja purnukoita kerry, mutta jokunen sentään, silloin tällöin.

Suvi, kiitos vinkistä. Minä liottelin noita tomppupurkkejakin vedessä koko yön ja nyt nuo tarrat lähtivät helposti irti, mutta tuo rasva kuulostaa tehokkaalta.

Hei Jutta. Nämä on kyllä kauniita pulloja ja varmasti monella meistä näitä kaunokaisia löytyy. Näitä ei taida olla kuin näissä kahdessa värissä tarjolla.

Yaelian kirjoitti...

Kaunis uusi banneri!

Minäkin rakastan kauniita pulloja ja on todella vaikeata luopua joka tavallisista kaupan lasipurnukoista, muttei kaikkea voi säilyttää.Aikoinaan,kun Finlandia vodkan pulloissa oli vielä se kiva Iittalan lasien pinta, maalasin niitä lasiväreillä ja oli kivan näköisiä.

Mari kirjoitti...

Hienoja pulloja! Minäkin ostin vanhoja patenttikorkkipulloja 10, kaiken varalta... Pitäisi löytää nille vanha puinen kori ;)
Siellä ei taideta laskiaista viettää? Mutta pitkiä pellavia kumminkin ;)

Sari kirjoitti...

Moi Yaelian ja kiitos, banneri meni uusiksi ihan puolivahingossa, kun hoksasin, että voin muokata kylppäristä ottamaani kuvaa blogini nimenmukaiseksi ;-) Vanhat pullot on ihania ja nuo ropeloiset Koskenkorvapullot oli muuten kauniita. Minun sukulaiseni teki niistä muuten joskus laseja eräällä lasimestarilla. Hän hioi ja huurrutti lasin ja maalasi vielä poronpäät kylkiin ja ovat tosi upeat lasit.

Moi Mari, ihana idea tuo kori pulloille. Itsellä ei ole kuin nämä kolme ja muutama hassu pullo Suomessa, mutta olisipa tosiaan ihana säilytellä näitä sellaisessa vanhassa puulaatikossa. Minulla on yksi cokis-laatikko, jossa on vielä luodinreikä sivussa, tiedä sitten, millainen tarina tuolla cokis-laatikolla olisi kerrottavanaan.

"Kantriina" kirjoitti...

Voi tosi kauniita pulloja! Miullakin on muutama vanha pullo... täytyisi taas kartuttaa kokoelmaa :)

Mukavaa maanantaita!
Toivoopi Kantriina

Sari kirjoitti...

Moi Kantriina ja eikös olekin ;-) Ja näitä varmaan löytyy yhdeltä jos toiselta kodistaan, mutta miksei, niin kauniita kun ovat!