2009-01-07

Soma takapiha - Cute backyard

Matkalla ajoimme useiden pikkukaupunkien ohitse ja uteliaana ihmisenä en voinut vastustaa kurkkailemasta ihmisten pihoihin, kun ne nyt kuiteskin aika avoimesti eteeni aina tupsahtelivat.

Ja niinpä uskaltauduin ottamaan niistä kuviakin ja tässä alla kuva eräästä takapihasta, tai ehkä paremminkin pienestä terassista, joka oli kyllä niin houkuttelevan ja romanttisen oloinen, että olisin hyvin voinut istahtaa tuolle pienelle tuolille ja haukata palan leivosta ja lasin kylmää juomaa (olen laihiksella, joten siksi haaveilen leivoksista...).


Vaan eikö olekin kivasti toteutettu tuo terassi, vaikkei sitä nyt tässä ihan kokonaisuudessaan näekään? Ihania nuo kukkaset tuossa etualalla. Mitä ne muuten ovat? Nuo isot palluraiset?

Ja portinpieleen oli vielä asetettu tällainen kaunis peltipurnukka, jossa kauniita kukkasia. Eivät taida kyllä olla oikeita kukkia, mutta soma oli tämäkin viritelmä.

Mukavaa viikon jatkoa teille, minä nyt jatkan kauniiden terasseiden haaveluistani täällä kotona. Tänään jo voi vähän haaveillakin moisista asioista, kun aurinkokin on jo uskaltautunut esiin ja lämpötila on jo hivenen parempaan suuntaan, lähellä kahtakymmentä.

------------------------------

When we were traveling and walked through some cute towns I couldn't resist to take some photos of the houses, the yards and the little stores in those lovely towns.

And ended up taking some pictures of people's yards too, since they were so nicely decorated and easily photographed, so I didn't have to actually go to these yards, they were all very open to us people walking by.

This one house had a very cute backyard or should I say a tiny terrace and I could easily see myself sitting on that little chair and having a little piece of pie and a cold drink. I am dreaming of pies and cakes now that I am on a diet, so try to understand... ;-)

That little tin vase with flowers was hanging on the picket fence and it was a cute detail too.

Have a nice week everyone!

11 kommenttia:

Kaarina kirjoitti...

Taitaa olla hortensia tuo pallurakukka :)

titta kirjoitti...

Hei Sari. Teillä oli taatusti mahtava reissu! Tosi kaunis tuo kuva otsikon takana :)

Yaelian kirjoitti...

Nätti terassi ja nätit nuo ´kukat.Olen sellaisia nähnyt mutta taitavat olla hortensioita kuten sanoo Kaarina.

Nina kirjoitti...

Todella ihanan rauhaisa paikka :-)

Mari kirjoitti...

Kaunis on terassi, mielellään tuolla istuskelisi ;) Hortensia tuo kukka on minunkin mielestäni. Me saadaan vielä haaveilla lämmöstä :/ Mukavaa torstaita!

Sari kirjoitti...

Kiitos Kaarina kommentista ja avusta kukan suhteen. Siis hortensia tuossa kuvassa!

Moi Titta. Reissu oli tosi kiva, vaikkakin viimeisinä päivinä olimme jo ihan väsyneitä koko porukka. Niin ja kiitos, tuon kuvan otin yhtenä sumuisena päivänä lähipuistossa.

Moi Yaelian. Eikö olekin kiva terassiviritelmä ja nuo kukat on aivan ihania, sellaisia mäkin haluiaisin omaan pihaan. Siis pitää katsoa noita hortensioita jostain.

Hei Nina ja eikö vaan, kyllä olisi kiva tuollaisella terassilla istahtaa.

Heippa Mari. Niinpä niin, eipä tuossa meidänkään terassilla vielä tarkene istuskella kuin oikein aurinkoisina päivinä ja silloinkin keskipäivällä. Mutta jospa se tästä hissukseen lämpenisi tämä Teksasinkin talvi... Mukavaa loppuviikkoa sullekin!

Sirkka kirjoitti...

Juu Hortensioitahan ne ovat, takuu varmasti, tiedän, koska itsellänikin niitä on samoin on myös noita laventeleitakin, joita tuossa purkissa on:))

Voi voi kuinka minäkin pidän tuosta näkymästä ja oitis tulisin siihen istumaan...ja hiukan kiertelisinkin ympäriinsä, jos vain luvan saisin:))

Nyt tiedät makuni!!

Täällä tulee nyt lunta waltavasti...kakut ovat tomusokerin alla:))

Hyviä vointeja!

piitis kirjoitti...

Heips!
Olen eka kertaa blogissasi, olen itse vasta aloittelija näissä blogi hommissa. Sinulla on mielenkiintoinen blogi,ihania kuvia ja kiva kerronta.Kyllähän tuolla terassilla viihtyisi oikein hyvin ja jos vielä lämmintäkin riittää. Kuvat Kaliforniasta sai huokauksia aikaan. Aah, joskus sitten..
Lumisateesta PiitiS

Sari kirjoitti...

Moi Sirkka. Kiitos sullekin vielä kukan tunnistamisesta, olen ihan surkea näiden puutarhakukkasten suhteen... Niin olisin minäkin tykännyt tuossa pihassa kiertää, jos olisin luvan saanut. Nyt piti tyytyä napsimaan pari kuvaa aidan takaa... ;-) Siis sama maku terassien suhteen, meillä ei kyllä terassi näytä alkuunkaan tällaiselta, mutta ehkä joskus edes hivenen sinne suuntaan...

Hei Piitis ja tervetuloa tänne blogiini vierailemaan ja tule ihmeessä uudelleenkin! En minä itsekään ole bloggaillut kuin vasta vuoden verran ja tämä blogini aukesi vasta elokuussa, joten melko alkutaipaleilla se on itselläkin tämä homma. Mutta kivaa on ja ihanaa aina myös kurkkailla toisten blogeista, että millaisia ideoita ja juttuja sieltä lötyy ;-) Ja kiva kuulla, jos juttuni ja tekstini kiinnostavat, tämä on tällaista kotiäidin höpötystä, mutta joskus koetan vähän jotain asian tynkääkin tänne laittaa ja vinkkejä ja ideoita myös laitan ja otan aina vastaan ;-) Tulen piipahtamaan kyllä vastavierailulla blogissasi heti kun ennätän!

Taika kirjoitti...

Kauniita yksityiskohtia kuvissasi!

Minä näen joskus kielletyistä leivoksista untakin.

Sinulle olisi haaste blogissani.

Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Moi Taika ja kiva tietää, etten ole ainoa herkuista haaveileva. Pitääpä kurkata blogistasi, että mikä haaste siellä odottaa... ;-) Mukavaa viikonloppua sinullekin!