2008-09-04

Pikkuneidin huoneesta - My daughter's room

Hankin noin vuosi sitten pikkuneidille tämän sängyn estate salesta ja olin ensin vähän huolissani, että onkohan lie liian suuri tyttärelle. Mutta kyllä tämä on ihan hyvä sänky 4-veellekin, kun yöksi aina vedämme pienen kaiteen sängyn alta tuohon sivuun.

Ja tämä sänky nyt sitten menee tytölle vuosia eteenpäin, jollei vaan maku muutu ja mieltymykset. Toivottavasti ei...

Sängyn päällä näkyvä canopy oli ihan ehdoton juttu, kun neiti tämän bongasi Disney kaupasta. Ja joku aika sitten ostin samanlaisen canopyn myös tyttären ystävälle syntymäpäivälahjaksi ja oli kuulema oikein mieleinen :-)

Sängynpäällinen on PotteryBarn Kidsin mallistoa, mutta ostettu käytettynä. Uusina nämä päiväpeitot ovat ihan törkykalliita, enkä hanno niitä kaupasta ostaa...

Kuvasta ei taida kunnolla nähdä tuon sängyn päällä olevan, leveän tyynyn tekstiä, mutta se on mielestäni varsin osuvasti: Little miss drama :-)
Sängyn vieressä oleva Pottery Barn Kidsin malliston kukan mallinen pöytä oli jokunen vuosi sitten poistomyynnissä ja väri oli itse asiassa vaaleansininen, mutta maalasin sen valkoiseksi ja mallaa nyt paremmin muiden kalusteiden kanssa yhteen.
Pöydän pienessä laatikossa on kaikkea pientä neidin aarretta ja pöydän alaosassa on ne kaikkein tärkeimmät kirjat, eli rivistö Mauri Kunnaksen lastenkirjoja, joita luemme ääneen, tai etsimme niistä Hakkaraista tai katselemme vain noita kaikkia ihania kuvia.
Koetamme tosiaan epätoivoisesti pitää neidillä suomen kieltä yllä lukemalla suomalaisia lastenkirjoja, katselemalla suomalaisia lasten DVD-levyjä ja käymällä esimerkiksi täkäläisessä Suomi-koulussa.
------------------------------------------------------------------------
I bought this bed for my daughter couple of years back from an estate sale and first I was a bit worried if it was too big for our 4-year old. But this size works for smaller kids too when you have a rail that you can use when the child is sleeping.

The canopy over her bed was a must when she saw it in the Disney Store and later I ended up buying another one for my daughter's friend too, as a b-day present.

The bedding set is from Pottery Barn Kids, but I bought it used since the price was totally different as used. The little side table is also from PBK and it was a floor sample on sale and the color was actually baby blue, but I painted it white so it would match better with other furniture.

Under the table you can see a lot of finnish childrens books, the author on those is mainly Mauri Kunnas who does these fascinating books which both grown-ups and children enjoy.

And that's one of the ways to try and keep our daughter also to speak and learn finnish, which we feel is very important.

5 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No on kyllä unelmien prinsessa huone ja olet tehnyt onnistuneita löytöjä.

Sari kirjoitti...

Minulla kyllä jo sormet syyhyäisi tarttua pensseliin ja sutaista nuo seinät eri värillä, vaikka tuo vaaleankeltainenkin on kyllä ihan pirteä ja raikas väri...

Ja jos äiti saisi päättää, tuo canopy olisi yksivärinen, valkea tai haalean vaaleanpunainen, ei noin kukertavan kirjava prinsessoineen kaikkineen... Noh, ehkä parin vuoden päästä saan asian neuvoteltua neidin kanssa, kun tuo prinsessavaihe menee ohi, jos menee...

Niin se kait on minun kohdalla, että koko aika pitää olla jotain suunnitteilla, vaikkei puoliakaan saisi toteutettua :-)

Onkohan tämä merkki siitä, että kotiäidillä on liikaa aikaa vai mitä lie haihatusta...

Wanhatar kirjoitti...

Kaunis huone ja ihanat kalusteet:) Tuolla pieni prinsessa viihtyy varmasti.

Mari

selma kirjoitti...

Oi miten kaunista ja romanttista prinssessa lookkia. Joltain toiselta sivulta tänne lennähdin, mutta kannatti käydä. :) Olet kyllä aikasta kaukana...Hyvää jatkoa :)

Sari kirjoitti...

Mari. Kiitos kommentistasi. Prinsessa viihtyy juu ja äitikin usein... :-)

Selma. Kiitos vierailustasi. Kaukana ollaan Suomesta fyysisesti, mutta mielessäni olen Suomessa usein.