2008-08-13

Uusi blogi ja uudet kujeet - My new blog is here

Olen jo pitkään tuumaillut, josko avaisin ihan oman blogin niin sisustukseen kuin kaikenlaiseen kivaan ja kauniiseen, sanotaanko vaikka tyttömäiseen hömppään liittyen... :-)

Ja tässä sitä nyt ollaan, uusi blogi on nyt avattu ja näin on varmistettu se, että mamma taitaa juuttua tähän koneen äärelle ihan kokonaan... huih...

Sisustaminen on lähellä sydäntäni ja usein huomaan vielä myöhään yön tunteinakin pohtivani vaikkapa uutta ilmettä makuuhuoneeseemme, olohuoneeseen tai tyttären huoneeseen. Usein ei muutoksen tarvitse olla edes mikään iso juttu, jo pienetkin asiat tekevät monasti ihmeitä.

Luvassa siis roppakaupalla sekalaisia sisustushaaveita, omia projekteja sekä ideoita niin omasta päästä kuin asiantuntijoidenkin lehtiartikkeleista ja kirjoista.

Ensimmäinen postaus olkoon omistettu elämäni suurimman rakkauden huoneessa asustaville uusille kaveruksille, nallukoille ja pupujussukoille, joita kantautui Suomen kesälomamatkalta yhteensä huimat 19 kappaletta, kaikki kirpputorien kätköistä löytyneitä, ihastuttavia karvapalleroita.

Nämä kolme vesseliä päätyivät neidon vaatekaapin päälle asustamaan ja ovat luvanneet pitää pikkuneitiä silmällä, kevein ja iloisin mielin.

Tässä sitä nyt ollaan, matka alkakoon!

--------------------------------------------------------

I've been thinking about opening a new blog about my true passions in life: interior designing, photographing and all the funny, girly stuff there is to find for moms and daughters :-)

And here I am, with my new blog in front of me and I am so happy about this, even if it means I will always be at my computer, yaigs...

My first posting is a all about plush toys, cute little bunny rabbits and teddy bears. We traveled back from Finland with 19 soft and cuddly little friends found from local flea markets and here you can see three of them parked at my daughter's room. They are happy little fellows and they have promised to watch over my little princess.

So here we are now, let the journey begin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin :)
Minä siirryin myös tänne bloggerin puolelle, on niin tajuttoman mukavakäyttöinen!

Sari kirjoitti...

Kiitos Lotta. Joo, tämä on kyllä helpompi. Saa nähdä, siirtyykö tuo Teksasin taivaan allakin vielä tänne joku päivä. Kuvien siirto ja linkitys jne. jne. kun on täällä paljon helpompaa.